lørdag 11. mai 2013

Er det barn og kvinner som fremdeles taper?

Det kan se sånn ut. Voldtekter blir ikke etterforsket. Vold mot barn blir ikke registrert. Dette faktum er ikke nytt. Vi lever i en mannsdominert samfunn. Nyheter av 10.5.2013.

I Sverige fikk en kvinne 50 trusler av typen om at hun skulle halshugges og få en kniv i skjeden. Truslene blir ikke etterforsket men kvinnen anmelder allikevel fordi det etterhvert vil få større oppmerksomhet, mener hun.

I et program på Nrk blir det satt fokus på hatfulle ytringer på nettet. Disse ytringene er imidlertid ikke alltid rettet mot kvinner. Kvinner kan være anonyme og allikevel bli truet med barbariske meldinger.

Vi vet med sikkerhet at at vi idag har en befolkning som er voldelig. Disse kommer fra land der islam styrer tankesettet deres. Disse bor i våre siviliserte land med sine familier og vi opplever fremdeles æresdrap. Som betyr drap på et kvinnelig familiemedlem. Kvinner må gå tildekket under trusler fra sine brødre, fettere og fedre. Ondskapen er ekstremt stor i disse miljøene. Islam er en fascistisk ideologi. En satanistisk religion. Men ingen tør si det rett ut.

Hvis kristne prester hadde gjort det de er satt til å gjøre, nemlig forkynne Guds ord hadde det stått respekt av dem. De tier med sannheten: Jesus sier: ingen kommer til Gud Fader uten via meg. Jeg er veien, sannheten og livet. Jeg er et lys i mørke.

Istedet for å lefle med satanistene burde de komme på arenaen og fortelle disse forvillede geitene at troen deres leder lukt til helvete. Men nei, de later som om Gud er Gud hva enten han heter Allah eller Jahve.

Vold er ikke noe nytt fenomen. Men med tiden er vi kristne blitt mer og mer i tråd med Jesu bud om å elske din neste. Vi begår ikke gruppevoldtekter. Vi begår ikke overfallsvoldteker. Om noe så blir vi kanskje voldtatt på fest av en vi kjenner som forøvrig er pære full.

Volden entret arenaen med invasjonen av muslimer til landet. Den voldsretorikken som vi finner på nettet er avlet frem av muslimer og overtatt av dysfunksjonelle norske unge menn; eller svenske. Det er denne voldsretorikken som det burde slås ned på. Hvilket det også gjøres forhåpentlig av nettredaktører. De onde bruker ytringsfriheten som inngangsbillett til debatter. Og slipper unna med det. Som med tigging lager vi lover som regulerer tigging av folk som ikke har noe her å gjøre. Dette går ut over mennesker som alltid har tigget i Norge og som fortjener vår sympati. Det samme gjelder vold. Voldelig muslimer får sine egne lover i ytringsfrihetens navn.

Voldtekts-anmeldelser blir liggende hos politiet i opp til et halvt år. Hvorfor?

For det første gidder ikke politiet lenger gjøre jobben. De kommer til kort uansett når djevelens advokater får dem frigitt. Det er vanskelig å bevise om det var Ali eller Muhammed fra Somalia som er gjerningsmannen; de er av utseende tro kopier av hverandre. De får ikke nok ressurser/penger til å prioritere disse sakene. Det står at politikere har lovet et fokus på disse sakene. Det betyr ikke mer penger.

Hva gjelder barn utsatt for vold er det vel snarere idag muslimske barn som blir utsatt for dette etter at vi fikk strenge lover om forbud mot å slå barn. Norske barn tør si fra og norske foreldre tar neppe sjansen på at Barnevernet kommer på døra.

Når det skal settes en sluttstrek kan man konkludere med at det er den perverse innvandringen av hatefulle mennesker som legger og har lagt lista for hvor voldelige «vi» tilsynelatende er blitt.

Det er ingen grunn til å betvile disse påstandene. Det er bare å dukke ned i Barnevernets egne arkiver. Norge og norske skattebetalere sørger for at Barnevernet har nok å henge fingrene i. Barna som havner der er hovedsaklig muslimske barn. Ikke «innvandrere» men muslimer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar