lørdag 11. mai 2013

Tar sløvheten overhånd?

Så er vi der igjen! Nyheter den 9.5.2013 kan melde at hittil i år; altså i løpet av fire måneder har det kommet 3.310 asylsøkere til Norge. En økning på 20% sammenlignet med samme periode ifjor.

Det meldes om at dette er folk fra Eritrea, Somalia og Afghanere på tredje plass med en andel på 8%. Tall fra UDI

Sigurd Skirbekk, professor i sosiologi omtaler i sin bok «Motforestillinger» en stortingsmelding som har gått meg hus forbi. 19. mars 2010 «Norsk flyktning- og migrasjonspolitikk i et europeisk perspektiv».

Hovedbudskapet i denne meldingen er at Justisdepartementet har et ønske om å legge norsk innvandringspolitikk nærmere opp til normene i EU. Argumentet var at det er vanskelig å føre en egen norsk innvandringspolitikk.

Nå er det ikke nytt for meg at det stadig hoper seg opp direktiver som skal implementeres i Norsk Lov; sendt fra Brussel. Det er nå en ting - men det som er skremmende men et faktum vi har forstått for lengst er at politikerne ikke lenger har styring med innvandringspolitikken. Dessuten står det i boka: « (...) regnet de øyensynlig EU for å ha større politisk autoritet på dette området enn det som kunne oppdrives i norsk sammenheng», sitat slutt.

Dette er oppsiktsvekkende uten tvil i et land der befolkningen har sagt NEI hele to ganger til medlemskap i EU for å kunne føre en selvstendig politikk. Vel, var det noen som husker oppsynet til Gro Brundtland når slaget var tapt for henne i 1994. Jeg husker det godt. Hun var mildt sagt ikke glad. Er det en kvinne som har hatt autoritet så må det være den damen i årene etter dette.

Av 600 norske lover vedtatt de senere år av det norske Storting inneholdt ca 170 i større og mindre grad EU-rett.

Norge tilpasser seg EU dag for dag. Norge fremstår pr 10.6.2011 som et mer enn vanlig tillitsfullt land. Med bare 12% motstandere av det arbeidet FN gjør. Som om vi hører eller leser særlig mye om FN i norske medier? Ikke så rart da kanskje!

I USA til sammenligning er motstanden 48%. Vi vet at vi har forpliktet oss til å ta imot et visst antall flyktninger hvert år. Men ingen spurte meg. Noen som spurte deg i den anledning? Ikke det? Tenkte jeg det ikke!

Vel. Det går mot nye rekorder i Norge i år også. Hva gjelder vår naivitet og godhetsindustri ligger Norge på topp i forhold til antall innbyggere med 1,009 innvilgede asylsøknader pr 1000 innbyggere. I Tyskland lå tallet på 0,147.

At de ovennevnte landene ligger i tet sies å være at dette er asylsøknader fra land som erfaringsmessig mottar færrest avslag. Norge innvilger søknader etter trynefaktoren: hvem de synes mest synd på. Ikke hvem som lettest kan integreres. Alt iflg professor Skirbekks analyser.

Det er jo ikke noe rart at det norske folk bare blir sløvere og sløvere. Dette er vel opplysninger ikke mange har fått med seg. Det går liksom bare rykter, ikke sant? Vel, det er snart valg. Men jeg er sannelig ikke sikker på om det har noen hensikt å gå til valgurna i år. Frp er jo ikke engang oppdatert på hva deres egne velgere ønsker hva gjelder denne pervers innvandringspolitikken. Jfr min samtale med Per Arne Olsen for et par uker siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar