lørdag 27. april 2013

Hallgrim Berg: «Demokrati eller islamisme»

Muslimen Omar i Sverige forstår ingenting. Bokstavelig talt?

Han er overbevist om at partiledningen kastet ham fordi de var stresset etter et langt møte dagen før og at de er islamofobe. Ja, takke f... for det, som en svenske ville ha sagt. At vi i Norge stadig vekk ser at muslimer blir valgt inn i styre og stell er ikke fordi de er gode politiske emner. Det er fordi de mobiliserer blant andre muslimer. En «kjent» muslim som lå aller nederst på listen havnet plutselig øverst etter å ha mobilisert. Det er sogar gått rykter om at disse ble kjøpt og betalt av muslimen selv.

Det fordi det i ettertid ble konstatert at de aldri var medlemmer av partiet. Koranen sier også at de ikke skal drive med politikk. Og for muslimer som har slått seg ned i Europa og Norge spesielt er det ikke ensbetydende med at de ønsker være en del av samfunnet. Etableringen av sharia skal gå langsomt men bestemt. De vantro hundene, oss har en oppgave og det er å forsørge disse. Det er heller ikke meningen at deres kvinner skal ut i jobb. Og jobber får de generelt ikke. Annet enn som noen med «varme hender», muligens. Et uttrykk sosialistene har konstruert.

Den stadige strømmen av muslimer til våre vestlige, siviliserte land er en villet politikk som startet som avtaler mellom vestlige land og Arabia. Dette startet på begynnelsen av 1970-tallet og foregår fremdeles. Det startet dengang det var stor knapphet på olje; noe som bidro til at araberne satte prisene så høyt opp at de vestlige landene ble truet ned i knestående. Araberne har olje og de har en satanistisk religion som de forlanger at vesten skal akseptere. Avtalen som ble inngått dengang inneholdt klausuler om at muslimene skulle få den samme tilgangen til vår velferdskasse som oss.

Denne historien blir gjenfortalt i boka «Demokrati eller islamisme» av Hallgrim Berg; som selv har sittet i det rådet som styrte med disse sakene. Han var leder for Europarådet; The european democratic group's parlamentarikerforsamling 1992-1997. Som han selv hevder noe «folket ikke er opplyst om». Altså en hemmelighet, som så mye annet som skjer over hodene våre. But make no mistake, som de sier i USA; folket har våknet. Over hele europa!

Vi vet at arabernes strategi var og er at muslimer skal befolke de landene de har flyttet til. Med ref til de ovennevnte avtalene som har gått over tid. Og vi vet gjennom statistiske beregninger at vi i løpet av knappe 2-3 ti-år vil muslimer være i flertall. De er allerede 40 millioner muslimer i vesten pr idag. Frankrike er det landet som huser flest. Sverige og Stockholm er den hovedstaden i Europa der muslimer er i majoritet.

At Omar «ikke forstår» hvorfor han nå plutselig ikke er velkommen i partiet til Sosialdemokraterna er selvsagt en bløff. Svenskene selv må ta skylda for at de stadig innbiller muslimer at de er velkommen. For Sverige står nå på kanten av stupet. «Omar»-saken burde vært lagt død for lengst. Men neida, den holdes varm av sosialistene og de svenske mediene.

Tyskland lider samme skjebne. Og siden vi kjenner tyskernes mentalitet kan vi ikke utelukke at noen snart vil gå bananas der nede. Selv Angela Merkel har gått ut og sagt at «multikulturen» i landet ikke funker. Hadde man bare gjort det i Norge så kunne vi ha godtatt at resten av politikken føres på halv tolv.

Vi som lesere av medier vi hører om terroraksjoner litt sånn dann og vann. Det vi i imidlertid ikke får med oss er at terroraksjoner bli begått nærmest daglig. I hele verden. Med samme mål: å ta makten. Når Obama går ut og sier at «vi må undersøke nærmere hva motivet til Boston-terroristene var» så virker det søkt, mildt sagt. Det finnes kun en slags terror i dag og den utføres av muslimer.

Det finnes forøvrig ikke moderate muslimer, om noen skulle ha lullet seg inn i den teorien. At muslimer er lunkne og ikke så aktive som sine medsøstre/brødre betyr ikke noe annet enn at de forholder seg til den samme hatefulle og krigerske boka si. De avventer med andre ord. Og overlater til de såkalte ekstremistene å føre krig. Norge er allerede islamisert. Skolene er infisert, fengslene er infisert, domstolen er infisert, arbeidsplasser er infisert, sykehusene er infisert; og velferdskassa blir bare tommere og tommere. Det er blitt brukt 71 milliarder de siste 7 årene på asyl- og innvandringen. Og da er ikke deres rett til velferd inkludert.

Nå går «foræderne» ut og kritiserer dem som skal holde øye med ekstremismen i landet, PST. De sier fremdeles at det er muslimene som er de ekstreme og at det er der fokuset ligger. Men nå vrir man på dette og sier at det er «religionen» som er deres fokus. Det er ikke til å komme utenom at islam, deres religion blir relatert til overvåkingen. De er muslimer, underforstått, islam. Og som den nye sjefen Bjørnland sier; det er vanskelig å skille mellom radikale muslimer og ekstreme muslimer. Men de «gode hjelperne», de vi gjerne kaller forrædere, de lager oppstyr og det har de gjort lenge. For de er ikke villige til å gi seg. Selv den muskuløse Venstre-lederen har slått ned på det faktum at PST fremdeles holder fast på hvem som skal overvåkes. Muslimene. Koranen er det som styrer alle muslimer.

Forøvrig vil jeg anbefale deg å lese den siste boka til Hallgrim Berg: «Demokrati eller islamisme».

«Og Jens han kan ikke forstå at det står så galt til i Norge; når det kommer så mange folk som vil slå seg ned her»!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar