torsdag 29. november 2012

Tybring-Gjedde: Finansdebatt i Stortinget

Fra barn fulle folk og muslimer skal man få høre sannheten. Idag fikk representanten Tybring-Gjedde utløp for stor frustrasjon. Var han kanskje like provosert over å se en muslim foran bildet tatt på Eidsvoll som det undertegnede var?

For det var et surrealistisk bilde på dagens virkelighet. Dette bildet ble ikke bedre av at muslimen Chaudry refset Gjedde for klanderverdig bruk av plakater fra talerstolen. Når da Gjedde i tillegg kaller en spade for en spade; ble det en surrealistisk opplevelse å høre at muslimen Chadrey straks etter refset Gjedde for å bruke uttrykket “kjøpte seg stemmer”.

Ja man kan vel tenke seg at muslimen Chaudry møte seg selv i døra, når han måtte beklage at Gjedde brukte en klanderverdig språkbruk. Tenke seg til å snakke om å “kjøpe seg stemmer” - når presidenten såååå godt kjent som han jo er med denne metoden - sitter der og skal lede debatten! Humre humre....

Truselen om en etterfølgende reaksjon på Gjeddes klanderverdige oppførsel var som å skvette vann på gåsa. Noe Gjedde nok moret seg over.

Tybring-Gjedde - vi elsket stuntet ditt idag! Det var helt på sin plass; med tanke på de ovenstående fakta vi idag kunne bevitne fra Det norske Storting.

Forøvrig vil jeg hevde at Tybring-Gjedde vil tjene på - heller enn å opptre med sprelske stunt; å lære seg å bruke retorikken spissformulert. Det er mye man kan formidle ved bruk av sarkasme.

Og hva gjelder bonden fra Hædmarken, så er det vel få - som tross iherdige forsøk får med seg budskapet fremført med denna lattervekkandes dialekten. Ja itte veit je, men Frp bør lære seg å bruke det samme manipulerende språket som de røde tillater seg. For de ljuger og herser med oss dødelige - som om de var diktatorer av verste skuffe.

Det er tid for å bruke utradisjonelle metoder. Men bli nå ikke tikkende bomber! Anders Anundsen er en tillitvekkende person. Det har han vist oss under den siste høringen i Stortinget ikke minst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar