torsdag 29. november 2012

Gakk gakk-generasjonen

Hva i hule helvete er det som får jenter og kvinner til å sprøyte botox inn i ansiktet! Og da primært i leppene. At homsene tar etter sitt eget idol Jan Tomas det overrasker ikke. Homser som går ut av skapet og står frem og snakker om sine seksuelle preferanser må ha en ekstrem lav IQ.

Men at unge jenter gjør dette tyder vel også på en lav IQ, men også noe mer. De er full av komplekser. Og tror at utseende skal gi dem flere venner. Og da primært venninner vil jeg tro. Forstår disse ikke sitt eget beste? For det første er det alment kjent at botox inneholder gift. I små mengder hevder en lege og resonerer med at denne giften sprøytes inn en gang for alle. Men så viser det seg at for at dette skal gi deg neger-lepper så må du gjøre det en gang i måneden.

For noen år siden ble det alment kjent at silikon var farlig for helsa. Det ble kjent at den kunne renne ut i kroppen og inn i blodsystemet. Og alle vet vel at når blodet blir forgifter kan du dø. Disse unge kvinnene er nå blitt voksne. Og når vi møter disse som kalte seg glamourmodeller så tar de avstand fra sin egen fortid. De går lenger og advarer sine medsøstre. Idag har de pupper som ser ut som pupper og ikke ekstremt oppblåste ballonger. Det er greit og angre på sin fortid. Men at noen fremdeles gir blaffen er trist og her synes jeg helsetilsynet burde komme på banen og nekte skjønnhetssalongene og friste folk med denne driten. At det er 18 års grense er altfor lavt. Du er et barn når du er 18 år.

At kvinner ønsker identifisere seg med neger-rasen finner jeg utrolig oppsiktsvekkende. At de går rundt og ser ut som små og store gakkaker er så patetisk at noen burde fortelle dem sannheten. Den sannheten som de er altfor dumme til å fatte. Alle er vi skapt med et ansikt som gir oss en personlighet. Noen har høye kinnben og er av en egen rase. Noen har enorme neser og er en egen rase. Andre har ekstremt avlange hoder, noe har trillrunde hoder. Vi nordboere har et perfekt utseende proporsjonalt sett. Og kjøttfulle lepper er ikke normalt for oss nordboere.

Og hvis du har «smale» lepper som undertegnede og ønsker noe fyldigere så kan du endre dette om du absolutt vil med å legge en strek i samme farve som leppestiften en millimeter utenfor leppe-konturen. Mer skal ikke til. Men fyller du leppene med mørklilla leppestift vil de i alle fall ikke se fyldigere ut. Blå lepper vil gi det et spøkelsesaklig utseende.

Det blir sagt at vi kvinner ikke «gjør oss til» for menn, men for våre medsøstre. Dette er et tankekors. Men ikke oppsiktsvekkende. For vi fremstår ofte latterlig selvopptatte. Og menn de bryr seg mindre når de skal velge en de håper å dele livet med. Og kommer den slanke og atletiske sønnen din hjem med en bred-rumpa kvinne som forøvrig er «pen», så bli ikke overrasket. At han en dag vil forlate henne fordi hun stadig eser ut til å ligne et fleskeberg det tenker han ikke på i forelskelsens første rus. For når han kommer i overgangsalderen innser han at han fortjener adskillig bedre.

Min bror f eks gikk lei av å se på sin første forelskelse som stadig este ut da han kom i femte-årene. Han gikk så lei av henne at han skilte seg. Hun hevnet seg. Gikk og la seg under kniven, fikk heist opp puppene etter to svangerskap og slanket seg. Min sære avdøde far som forøvrig gjorde et stort nummer av dette, mente at hun nå plutselig så ut som en pin-up. Ja det het de altså i gamle dager. Med yppige pupper, smal midje og lange ben.

Så for all del. Er du passert de 60 så kan jeg gå med på at vi kvinner føler det fristende å legge oss under kniven. Tiden er jo for såvidt rent ut for de fleste av oss. For ikke å snakke om alle menn med kulerunde øl-vommer! Menn som vi ikke under noen omstendigheter vil ta i med tang engang. De får ingen oppmerksomhet fra oss som har passert middagshøyden. Og har levd et sunt liv. Vi forventer noe mer hvis de forventer seg mer.
Jeg trenger ikke fortelle deg at dette er satt på spissen. Dette sagt så håper jeg vi mennesker snart kan vende oss mot det verdifulle i livet. Eller er det for sent?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar