torsdag 1. november 2012

Linni Meister: «Skal vi danse»

Linni sutrer ikke når hun gir uttrykk for at hun gjennomsnittlig har vært bedre enn andre i denne konkurransen. De som allerede har gått ut har fortjent det, uansett om det er personer jeg kunne følt sympati for pga bekjentskap. Her er det hårda bud; og det har hittil fått rettferdige konsekvenser.

Men når Eldar får såpass mye skryt av dommerpanelet er det noe som ikke henger på greip. Det minner om inhabilitet. Har de kanskje et forhold til Vazelina B? Ovasjoner? Nå har de ikke gitt ham nevneverdige høye poenger tidligere og jeg lurer på om de ikke hadde tatt seg en drink for mye denne kvelden. For Eldar leverer overhode ikke i den grad at han fortjener å være med videre.

Ingen leverte varene i nevneverdig grad den første og andre uken. Men nå har også Sandvik hatt mye tid på seg. Den har ikke gitt ham nevneverdig uttelling. Han gis få utfordringer; og det er det nok en grunn til; hans dyktige dansepartner ser at det ikke er mye å forvente seg. Han kan nok vrikke på rumpa, men det er alt. Han gir svært lite av seg selv og jeg tror ikke han lider av nevneverdig store danseføtter. Ikke er han kjekk heller; det holder ikke å være totning selv om dialekten er lattervekkende. Du skal være østlending for å forså hva han sier. Nå er dette en dansekonkurranse; ikke stand-up med Vazzzelina Bil!

Linni derimot har levert så det holder. Hun har rytme i kroppen. Hennes mimikk og grasiøsitet ligner mye på det de profesjonelle leverer i danse-konkurranser. Cathrine og Hanne også dessuten. Cathrine var nølende de to første gangene men er absolutt på høyden idag. Hanne er sjarmerende, men Linni og Cathrine burde ligge an til finalen. Det ble Linni snytt for lørdag kveld; på grunn av en lite sjarmerende totning som ikke eier rytme i kroppen. Til dommerne: Nei, få ham ut! Innrøm det; dere gikk av skaftet denne gangen; og ærlig talt tror jeg dere sitter igjen selv med en flau smak i munnen.

Til Eldar vil jeg si flg: «Vær raus; trekk deg; du når ikke opp - selv etter så lang tids trening på parketten». Dette er itte Fisjing i Vælders! - We love you, Høggere; men jeg tror vel selv dine kolleger synes dette er pinlig, Eldar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar