tirsdag 20. november 2012

Den ansvarlige bør straffes! Hjemmel finnes i lov om Riksrett

Det blir noe så surrealistisk å se på trykk at Norge er verdens beste land å bo i!

Landet som fremdeles bruker fax når det skal kommuniseres i politi og ordensmakt – et antikvarisk hjelpemiddel på linje med telex - som jeg selv gjorde bruk av på 70-tallet. Et land som flyter av melk og honning; sies det. Et land som flyter av kriminelle elementer; er kanskje et bedre uttrykk for hvor surrealistisk dette inntrykket fremstår for oss nordmenn.

Et land med ansvarsløse døgenikter som har lært av sin øverste leder. Om ikke å vise seg som kompetente representanter - ved å gå av; sånn som Knut Storberget gjorde etter det fatale som skjedde i landet. En avgang som nok mest lukter av feighet enn noe annet. Men altså.

Et land som sender vårt fremtidige og nåværende arvesølv ut av landet; og investerer i andre land. Dysfunksjonelle land som ikke går på skinner av seg selv. Hvis land som selv mottar subsidier fra andre EU-land. Til en union Norge allerede har betalt og betaler gebyrer til, som er langt større pr capita; enn det EU-land selv betaler til unionen.

Et land der folk dør i helsekøer som blir stadig større; fordi denne gjerrige røde regjeringen ikke evner å forstå hvor ille stoda er. Et land der kommunene går med stort underskudd og må stramme inn livreima som berører både unge og eldre. Som i nabokommunen min ikke lenger har råd til å sende unger på leirskole. Som trekker tilbake tilskudd som berører våre fremtidige generasjoner.

Et land som gjerne bidrar til at islamittiske organisasjoner mottar subsidier istedet. I ymse forskjellige ideologiske retninger. Et land som styres av homser; stadig flere og flere. Et land som må skrive rapporter for å få sannheten på bordet om sikkerhet og tiltak; rettet mot sikkerhet - og det til en pris der pengene kunne ha vært brukt på noe fornuftig. Og det siden rapportene ikke bidrar til noe annet enn å tåkelegge problemene. Hvor ble det av Riksrett? De burde fengsles; det er min mening.

I et land der politidirektører blir ansatt fordi de tilhører en såkalt minoritet: kvinner og homser. Er det ikke koselig, dere! Alle skal med, vettu!

Som den avgåtte politidirektøren; Meland sa; (som psykiater eller representant for ordenmakten?): «Vi må ta lærdom av det som skjedde». Ja, men det koster å være etterpåklok. En massakre på 69 ungdommer eksempelvis. Eller et regjeringsbygg som gikk i lufta. Og hva dette koster i form av gjenoppbygging for oss skattebetalere.

Riksrett kan stilles individuelt og straff kan gis i form av bøter eller fengsel. Hva med å straffe lederen for denne tafatte røde regjeringen; med å stå skolerett med etterfølgende straff gitt etter hjemler som allerede er nedtegnet i loven? Det trenges ikke flere rapporter for å fullføre det kravet så vidt jeg kan se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar