fredag 2. november 2012

Debatt uten substans: Muslimer og andre islamister

Den debatten vi burde ta, den tør ingen andre politikere ta enn Siv fra Frp. Så har vi bloggere som kaller en spade en spade. Og så har du Hege Storhaug. Hun fikk vel dekket med sitt innlegg torsdag kveld det som egentlig er av interesse for det problemet vi har fått i Norge. Men selvsagt ikke alt.

At Erik Wold med sin invitasjon til debatt i kveld på Litteraturhuset valgte å innskrenke debatten til «islamske ekstremister» vanskelig gjør den egentlige debatten som burde strekke seg langt videre enn «problemet» med disse som reiser til Syria for å kjempe på Brorskapets side for innføring av sharia – der nede. Dette er jo uten tvil muslimer. Muslimer som drømmer om en verdensomspennende innføring av muslimske lover. Det faktum er ikke oppdiktet. Dette er noe de sier selv.

Krav, særkrav og atter krav. Dette vil eskalere hvis ingen setter foten ned; for å si det på godt norsk.
Holdninger; om så lattervekkende i form av at muslimer ikke kan håndhilse på kvinner. Selv ikke Norges dronning. At disse som sitter i norske fengsler forlanger å få dekket sitt behov for mat gjennom muslimske slaktemetoder. Og i et omfang der vi vet at 2/3 av de innsatte er muslimer, tyder på at det ikke handler om å generalisere over noen få, men harde fakta om en gruppe som blir stadig større i dette landet.

På Høyskolen i Oslo har man under foredrag - en inngang for kvinner og en inngang for menn. Så har du den gruppen som tar seg til rette i bydeler der de overkjører nordmenn som liker seg stadig mindre og mindre. De gir omsider fra seg retten til å bli boende. Ikke bare fordi bydelene flyter over av mennesker de ikke finner identitet med pga kleskoder etc. Men fordi deres barn blir ranet, mobbet og voldtatt hvis de ikke gir etter for deres krav om å endre sin livsstil. Kle seg som dem, eksempelvis.

Det er altså ikke snakk om «noen få». Det er snakk om mange tusen mennesker/muslimer i dette landet; som vokser opp med holdninger som gradvis utvikler seg til et voldelig tankesett; som igjen hvis de ikke får medhold for sine ideer danner grunnlag for allianser dem imellom; der man grupperer seg i flokk med en mentalitet som utvikler et hat mot oss og vesten - fordi vi nekter å underlegge oss. Vi vil ha oss frabedt å endre vår kristne kultur. Når holdningene har slått rot, og det gjør det uten tvil også fordi de lever i sine egne gettoer og i det miljøet de selv har utviklet ved at de ikke lenger trenger ta hensyn til nordmenn, (det finnes jo ikke lenger noen der) blomstrer tanken på makt og våte drømmer om å overta landet.

Mange muslimer synes kanskje dette er trist og jeg tviler ikke på at mange muslimer føler seg mer iakttatt fordi de fremstår som vantro av sine egne trosfeller, og det mer enn vi som kristne som jo bare flytter vekk. Det snakkes om avrettingsmetoder og sharialovgivning åpenlyst der muslimer samles. Hva enten det er ved foredrag på Høyskolen i Oslo eller i moskeene. Og aller mest der vil jeg mene. Der ungene lærer koranen utenat på arabisk uten å ane hva de kakler om.

Så har du disse muslimene som stadig opplever hvor enkelt det er å lure den norske stat. Vi kan lese om UDI som har avslått rundt 1000 proformaekteskap det siste året; der majoriteten er folk fra Afrika; antagelige flesteparten fra Somalia som er den største gruppen av asylsinnvandrere til Norge.

Så har du alle familiegjenforeningene som tilsynelatende er blitt strengere overvåket, men der de samme nå kreativt finner utløp for å omgå reglene på ymse andre måter.

Alt dette er en konsekvens av at politikere som Carl I Hagen og Siv nå i kveldens debatt sikter til - nå er blitt et tema for ansvarlighet. Det temaet gjestene i kveld hovedsaklig trodde de skulle debattere. Og kun det. Men legg så merke til hvor usikre de alle blir; bortsett fra Siv hvis de ikke har fått tid til å forberede en forsvarstale for sine egne sære ideer. Støre med sin evinnelige manipulerende retorikk avslører en mann som lever i en annen verden. Han kjører limousin frem og tilbake mellom jobb og hjem der ett sted på beste vestkant. Og det er neppe Frogner nå om dagen. Der skiftes nemlig befolkningen gradvis ut der også. Hans hersketeknikker burde vel nå være avslørt av de fleste. Hans latterliggjøring av alle som ikke mener som ham er bare patetisk.

Uttrykket «snikislamisering» forstås idag - av nordmenn - som allerede etablerte rettigheter. For muslimene selv betyr det samme uttrykket det at de tror de kan lure oss. Deres kognitive evner strekker seg ikke dit man forventer at de bør være.

Faren for ytterligere terror burde skremme - først og fremst disse som undervurderer oss nordmenn. Det er en grunn til at PST har nok å gjøre. Fokuset er rettet dit det bør være. Og la oss håpe at de fortsetter med det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar