lørdag 15. september 2012

El-bil? En gedigen bløff

Ikke sexy å kjøre el-bil nei; det skriver jeg under på. Hadde enda argumentene holdt vann! Klimaidiotene, som ennå ikke har akseptert at vi blir lurt, de får bare pese videre. Men de er faktisk mange de mennesker i verden som flirer fåret av dette fenomenet. De som har latt seg lure av at det er oss mennesker som påvirker klimaet. Som ikke er blitt noe annet enn en ny form for skatte-ran. Nei, riktignok ikke over skatte-seddelen, men psykopatene er kreative, de.

Og er det da ikke underlig at vi kjøper såkalte klima-kvoter for andre land som ikke er istand til å ta vare på klimaet. Med andre ord kjøper vi deres samvittighet; om de har noen? Igjen ser vi at de rike landene med sin bærekraftige befolkning må ta på seg åket for å sørge for de mindre bærekraftige og den mindre intelligente delen av verden. Vi importerer ikke-bærekraftige folk fra Afrika. Vi importerer dem fra hatefulle land i midt-østen. Ren galskap er et mildt uttrykk.

El-bilen går på strøm.
El-bilen er avhengig av å få tilgang til strøm
Det tar lang tid å lade en el-bil
Du kommer deg ikke helt frem men må ta pauser
Strømregninga vil skyte til værs
Uttakene finnes i folks garasjer; ikke tilgjengelig i bygårder og mindre flerperson-hus
Kommunene er ikke interessert i å bruke penger på «uttak»
U-land har ikke råd; I-land må betale
Ikke nok strøm; vi sender den til Sverige; konsekvens: dyr strøm

Argumentene er så mange for at dette er ren galskap at det må ta slutt!
I min by går jeg forbi en el-bil som stadig står koblet til et uttak. Antagelig det eneste i byen. El-bilen ser ut som en lekebil som ungene har herja med. Den er laget av plast og den er ikke tykk. Ønsker ikke være passasjer i en plastikk-bil og bli påkjørt av en bil hva enten det er en vanlig bil eller en plast-bil.

Det argumenteres med at vi som har kjøpt dieselbil; vi skal ikke få lov til å kjøre stort lenge med våre biler. Her finner de definitivt argumenter sosialistene til å innføre gebyrer og skatter på oss. Det gjøres allerede ved at prisene på diesel er like høy som bensin. Et argument for at vi ble bedt om å gå over til diesel-biler. Vi ble lurt!

Det snakkes om forurensning på veiene og i tettbebygde-strøk. Tenk på følgende: i tettbebyggede strøk må vi stadig gire om fra 40 til 50 og ned i 40 pga humper i veibanen. Fra 50 til 60 og ned i 40 igjen. Hva betyr ikke dette for forurensningen om ikke all denne giringen!

Ta barna våre. De bruker år av sine liv i forurensede skolebygninger som lukter mugg. Som igjen i verste fall fører til kreft. I beste fall til astma. Er det noen som stiller spørsmål ved disse fakta? Hører ikke noe, men så er vel de fleste avhengig av å bli fortalt det av medier som aldri vil komme til å sette denne problemstillingen på agendaen. Det er nemlig ikke politisk korrekt. I alle fall ikke med kommunister i regjering. Den saken er klar. Sett emnet psykopati på dagsorden og vi vil alle forstå at vi blir lurt opp i stry!

Det er som med reklame: den lover mye, men har ingen effekt.

Idealistene er sosialister og jeg har lært at de er gærne. Sosialisme er galskap. Les The Liberal Mind!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar