torsdag 13. september 2012

Raymond Johannesen gjør meg kvalm

Ja, ikke bare han men alle som fremstår som narsissistiske psykopater. Mennesker som sitter i glasshus og kaster stein er ekle kryp. De hever seg over andre som om de vet best. I går i Aktuelt-programmet forsøkte dette ekle krypet å gjøre seg morsom på vegne av Eskil Pedersen, en mann som vi burde være forskånet fra å høre mere fra. Han skjeller ut advokat Meling som jeg overhode ikke har noen sympati for, men Johannesen står der i min tv-rute og bruker hersketeknikker vi nå er blitt veldig godt kjent med fra dette partiet; som lover i hytt og pine alt mellom himmel og jord før valget - men som aldri innfrir. Arbeiderpartiet er sogar kjent for dette og det lang tid tilbake. Det gjelder ikke bare partiets nåværende leder Jens, men den avdøde høyre-politikeren Syse har også uttalt dette. Det finnes opptak fra hans uttalelse om det faktum at partiet er «kjent som det partiet som lover, men som aldri innfrir».

Men så står dette krypet av en ekkel slange og kaster seg over advokaten, som har tatt på seg jobben med å forsvare 30 klienter mot partiet hans. Pårørende og ofre til Utøya-tragedien blir provosert over at den feige unge mannen, som fremstår uten baller, stakk av med en stor skuddsikker båt som attpåtil fraktet biler over fjorden. At Pedersen selv var redd for å dø, har vi ingen problemer med å forstå. Men når alt er kommet på bordet og han fremstår som ei pyse, da blir det for mye ikke bare for Melings klienter men for resten av befolkningen å måtte blir konfrontert med denne mannen. Som (attpåtil) er homse, for å sitere Skarsbø-Moen igår.

Pedersen burde vise at han det tiltross har integritet. Han slapp unna grusomhetene og lot sine egne medlemmer i stikken; uansett hvordan man vrir og vender på det. Men han tilhører partiet som er overbevist om sin briljans; det mest arrogante partiet på Stortinget. Så vi undres ikke over at Pedersen fremdeles sitter trygt og attpåtil planlegger nye propaganda-leire på Utøya. Han tør ikke engang forsvare seg - men sender klysa Raymond.

Vi har plassert dette partiet nå. Og det har de pårørende også omsider forstått. Men nå blir 30 klienter latterliggjort av partiets nestleder Johannesen. Han blir kvalm av dem! Men greier å vri seg unna som en orm; med å uttrykke misnøye over hvordan advokaten fremfører dette i mediene. Snakk om slange!

Ja, Raymond jeg kaller deg både ekkel og et krypdyr og det står jeg ved – men du er vel ikke sårbar, er du? Du tåler vel denslags retorikk, ikke sant? Som du så arrogant og flirende insinuerte at Meling ikke tålte?

Vi spyr av deg Raymond Johannesen! Get lost!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar