lørdag 15. september 2012

Bærekraftig befolkning: To be or not to be; that is the question

Hva betyr det for Norge at vi importerer ikke-bærekraftige mennesker? Hva innebærer dette i det lange løp? Og hva betyr det egentlig at man ikke er et bærekraftig folkeslag?

Du kan gjerne lese boka «Selvmordsparadigmet» av Ole J Anfindsen. Eller du kan lese den svære mursteinen til Herrnstein og Murray; som fikk USA til å stå på hodet. For som disse forfatterne insinuerer så vil de aller fleste hoppe rett til kapittel 13; som omhandler etniske forskjeller i intelligens. Altså det man vil kalle kontroversielt. De snakker gjennom nesten 850 sider rundt den varme grøten, men kjenner du uttrykket «å lese mellom linjene» vil du få med deg budskapet. Og det er noe så enkelt som betydelige IQ forskjeller mellom svarte og hvite mennesker.

Et eksempel som kan belyse dette er tester som er gjort av barn som er adoptert av hvite, middelklasse-foreldre.

Et barn født av to foreldre av hvit etnisk rase vil ha den høyeste score IQ. Et barn født av to foreldre av asiatisk-hvit rase kommer nest best ut. Et barn født av to foreldre født av svarte foreldre kommer aller dårligst ut. Omgivelsene var altså lik for alle de adopterte barna i oppveksten.

Ole J Anfindsen har fått mye pes for boka si fra venstre-siden. Han skal ha berøm for å ha fokusert på det problemet Norge og alle vestlige land nå må se i øynene; og det er det faktum at vestlige land om få ti-år vil være like lite bærekraftige som de landene vi importerer folket fra. Det fordi disse føder unger i en fart som etniske vest-europeiske hvite ikke verken ønsker eller klarer følge opp. Statistisk er dette nå bekreftet. Oslo f eks vil om få ti-år være bebodd av denne ikke-bærekraftige befolkningen; i ett antall som vil være alarmerende med tanke på vår egen fremtid som nasjon.

Vi ser det allerede der gettoene er markant befolket og det opp til 100% i enkelte strøk. Og siden vi ikke har en ansvarsfull regjering som setter en stopper for dette, vil sannheten om få år stå i et stadig grellere lys.

Intelligens er ikke så vanskelig å forklare. Det handler så enkelt om å bruke kunnskap. Evnen til å ta til seg kunnskap; og sette den ut i livet. Og ikke minst utvikle den; som vi ser og har sett at vestlige utviklede land har gjort i årtier. Ser man til midt-østen finner vi et enormt etterslep. Går vi til Afrika så ligger negrene fremdeles langt etter i utvikling. Uansett ressurser og u-hjelp evner de fremdeles ikke å ta vare på seg selv. I alle fall ikke etter vestlig standard. Og den kan selvsagt diskuteres.

Et ikke-bærekraftig folkeslag møter seg stadig vekk i døra for å bruke en klisje. De evner ikke å ta til seg kunnskap men løser problemene som oppstår i kjølvannet; med å krige. Og uten kunnskap evner de selvsagt heller ikke å utvikle et bærekraftig samfunn.

Det er dette Anders Behring Breivik i all sin gru demonstrerte; ved å fokusere på det partiet han mener er ansvarlig for denne perverse utviklingen. Det er denne problematikken nå stadig flere vestlige nasjoner har fått øynene opp for. Og - da hjelper det lite at aggressive politikere fra dette arrogante partiet bruker ufin retorikk når de karakteriserer sine motstandere. De graver graven for oss alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar