lørdag 26. november 2011

Gresk kvinne vil heve arbeidsledighetstrygd

Min påstand er at det er mye svart arbeide i Norge. Vi kjenner til at ikke bare polske men folk fra andre øst-europeiske land jobber svart for oss, som ønsker hjelp til snekring og annet som skal gjøre villaene våre mer atraktive. Vi lar dem bygge hyttene våre på fjell og ved vann. Og vi ansetter dem for en lønn som ikke vekker oppsikt i verken Polen eller andre lignende land. De er såre fornøyd. Det de tjener på å rehabilitere et hus kan gi dem en årlig intekt som de bare kan drømme om der over.

Det er behov for tømrere; det er behov for håndverkere. Men siden dette nå er bestemt skal settes bort til utlendinger via avtaler med EU om arbeidsinnvandring, så gidder ikke norske unge menn ta utdannelse den veien. For hvorfor skal de konkurere på et marked der utlendingene faktisk bestemmer lønna? Det var en gang at arbeiderne måtte streike seg til anstendige lønninger. Dette nyter nå utlendingene av. Skammelig!

I sommer møtte jeg en ung kvinne på øya Samos som jeg kom i prat med på den lokale kafeen. Hun fortalte at i Oslo hadde hun en slektning som drev en gresk restaurant. Dit ville hun sette kursen, fortalte hun så fort sesongen der nede var over. Hun drev kafeen sammen med resten av familien. De har altså bruk for henne når sesongen igjen starter neste vår.

Idag kan vi lese at en Frp-politiker setter fokuset på det faktum at befolkningen i de gjeldsrammede landene som Hellas, Spania og Italia nå vil sette kursen for honning-landet Norge; der alt går an. Selvsagt måtte dette utspillet komme fra en Frp-politiker; hvem ellers tør ta den debatten om ikke Frp! Og hvem var imot utspillet tror du? Surprise surprise – SV-politikeren Heikki Holmås.

La oss ta et enkelt eksempel. Denne unge, greske kvinnen kommer til Norge og får jobb i fetterens greske restaurant. Hun trenger ikke snakke norsk; det holder med engelsk. Det ser vi her i Tønsberg på vår populære Brygga. Der servitørene snakker til oss på engelsk og ikke kan ett ord norsk. Og tar det som en selvfølge. Jeg har nevnt dette i et annet essay her.

Den greske unge kvinnen reiser tilbake til Samos neste vår; under dekke av at hun er arbeidsledig. I Norge kan du nå få dagpenger etter kun 1 – en dag. Hvis du er utlending. Mao blir nordmenn diskriminert. Kanksje har denne kvinnen barn, det vites ei. Og da har hun straks rett til barnetrygd når hun jobber her. Ser vi på alle de andre trygdene som tilbys, kan denne kvinnen regne med å tappe våre velferdsgoder med rause trygder, den tiden hun kan hevde å være arbeidsledig.

Er jeg den eneste som ikke skuler til dem som tar polakker inn i varmen når vi trenger dem til å pusse opp huset for en promille av hva det koster å ha en nordmann i jobb? Vi vil bli flere og flere nordmenn, som pga den perverse politikken sosialistene står for, bli stadig mer kreative med hvordan vi snyter staten.

http://www.aftenposten.no/jobb/--Norge-blir-Europas-trygdekontor-6707050.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar