fredag 13. september 2013

Ja så gikk det rett i dass, da!

Ja så gikk det som det måtte gå. Noe Carl også så. Rett i dass. En uavhengig undersøkelse av TV2 viste at nærmere 35% av velgerne ville ha stemt Frp. Det er stor grunn til å fortvile. Og det ble uttrykt av Carl i en kronikk få dager før valgdagen. Han så hvilken vei høna ville komme til å sparke.

Dette så jeg lenge før, og jeg mener at Carl burde ha kommet med utspillet sitt lenge før. Men han tellte vel på knappene og visste at han ville bli utsatt for pes. Siv gikk lenge rundt den varme grøten og man ante hvilken vei det skulle gå. Selv så jeg at det ikke ville gå med tre stykk vandrende fleskeberg. Tegningen til Hagen i VG der vi ser tre stykk feite underkropper. Og da spesielt Erna og Trines undersåtter. En kommentar fra en drosjesjåfør dagen etter bekreftet det selv ikke-høyre-velgere tenker. Tre kjerringer og den pinglete Hareide med sin stemme. Så ja, jeg kastet valgkortet i dass long time ago, der Frp endte med knappe 16%.

Jeg forstår Sivs utblåsing med «morna jens», men den utblåsingen tror jeg var mest et uttrykk for at hun innser at dette ikke gikk så bra. Litt hysterisk. Men forståelig, for ikke hadde jeg orket å gå i debatt med Jens. Samtidig være gode busser. Hvorfor kan vi ikke ha tilstander her i landet der vi kaller politikere for det de er? Løgnere! Da hadde vi nok reist oss fra sofaen og gjort en innsats. Noe de fleste Frp-ere altså ikke gadd. Det viste 16%. Vi så lenge at Erna ikke ville fire og at hun vil styre landet med retorikk. Neppe handling. Hun er altfor politisk korrekt til det. Det kan ikke bli handling uten å bryte «regelen».

Jeg ønsker ikke tenke på at jeg skulle ha bidratt til denne gjengen de neste fire årene ved å stemme på Frp. Den eneste politikeren jeg orker bivåne er Siv. De andre flodhestene er ikke troverdig. De eier ikke selvrespekt. Og dermed ikke respekt for sine medmennesker. Og Krf? Hva slags parti er det da? Hadde de ment å være et troverdig alternativ, i stedet for å trakkasere 35% av befolkningen fordi disse ikke ønsker at landet skal oversvømmes av negre og muslimer, så hadde de kjørt det tema som engasjerer de fleste i landet. Og det er å få endret homseloven, kalt «den nye ekteskapsloven». Nei, ikke det, nei. For de er alle så dritlei av å være i opposisjon, at nå vil de helst ha det gøy noen år. Derfor går de utenom. Og later som om de ikke forstår folkets beste.

Jeg orker ikke synet av Jens og hans kumpaner. Men ærlig talt tror jeg ikke det kan bli verre i en av verdens rikeste land. Frp bør bli stående utenfor de neste 4 år, enn bidra til enda mer kaos. For det er kaos på høyre-siden. Og om 4 år vil folket endelig forstå dette. Da vil tiden være inne for Frp til å slå røklet ned i søla en gang for alle. Skal de kanskje spise alle kamelene selv? Den ene etter den andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar