onsdag 12. juni 2013

De bruker ikke dopapir

Med innvandring generelt må vi nå forberede oss på sykdommer som i vesten ble utryddet for mange ti-år siden. Tuberkulose f eks er på vei tilbake. Meslinger likeså. Det meldes om bakterier som er blitt resistente for antibiotika.

Mennesker fra primitive land som midt-østen er uhygieniske. De dør tidligere enn oss og ikke bare fordi de er fattige, men de har en kultur som er styrt av Moa. Eks vis er det blitt meg fortalt hvordan de skal bruke hendene ved et toilett-besøk. Jødene ble også styrt av regler om hvordan de skulle forholde seg. F eks for kvinnene når de hadde menstruasjon. Gud ga dem disse reglene og leser man dem vil man se at de var fornuftige og basert på en intelligent innstilling. Det skulle da bare mangle!

Muslimer derimot er ikke styrt av Gud og koranen er full av regler som ikke henger på greip. Ved toilettbesøk bruker de hendene når de tørker seg i ræva. Men ikke hvilken som helst. Den venstre hånda er reglen for dette. Man kan jo tenke seg at når disse havner hos oss spres det bakterier. Det vil derfor være tankeløst å ansette disse i matindustrien. Eller å spise på deres restauranter eller kebabkjøkken. Fyttirakkern!

Det samme med andre utviklingsland. Vi trenger forøvrig ikke reise lenger enn til Spania for å bli anbefalt å være forsiktig med å spise salat. Og da grønn salat. Vi vet når vi vasker grønn salat at det i vannet blir liggende igjen små krypdyr. All salat bør vaskes i rent vann. I mange land som i Asia og Afrika har de knapt vann og det vil være harakiri å feriere der.

Mange kommer da som vi vet hjem fra ferie med bakterier i tarmfloraen de ikke blir kvitt. At folk i disse landene lever med bakterier som er ukjente for oss er en kjent sak. De blir ikke lenger syke. Men diare er et kjent symptom i disse landene. Selv har jeg vært matforgiftet to ganger i mitt liv. Jeg trodde jeg skulle dø begge gangene. Den første gangen etter å ha spist på en rumensk restaurant i Oslo. Ganske mange år siden. Før disse stedene fikk konkurranse; og det var eksotisk.

Det er en grunn til at Mattilsynet nå bruker mye energi på å sjekke de enkelte restauranter og ikke tilfeldig at svært mange spisesteder blir stengt og det for godt. Antagelig dukker de opp et annet sted med annen innehaver. På disse stedene finner de rotter på kjøkkenet. Hygienen er under enhver kritikk. Gammel mat ligger sammen med frisk mat og kjølerommene er for varme.

Folk som driver disse stedene lider ingen nød for de har den farlige bakteriefloraen i seg fra de kom til landet. Jeg skal unnlate å trekke frem folkegrupper fra øst-europa spesielt men jeg har selv erfaring med hvor bedritne de er. Rett ut sagt er disse menneskene farlige for oss men de importeres i hopetall av uansvarlige politikere.

På svensk tv4 står det det idag: «antibiotikaresistente bakterier som MRSA og tarmbakterier med ESBL fortsetter å spridas og er ett «allvarligt hot mot samhellet i framtiden» enligt SMI og SVA».

Kaoset er med andre ord snart komplett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar