mandag 20. august 2012

Partiet og alle døgeniktene

Han klarte ikke holde seg politidirektøren. Han bare måtte si det. Det er Faremos skyld at jeg går av. Dette kan jeg ikke ha på meg, sier Mæland. Som først kaller inn den totale ordensmakten til møte; for deretter å bli fornærmet og snu ryggen til. Lederen av ordensmakten er sutrete! Men ny jobb har han allerede visstnok og den lønna er visstnok høyere enn sjefens.

Ikke nok med at han stort sett ikke har vært på kontoret store deler av tiden etter ansettelsen; 2 uker innen Anders B Breivik overtok roret på MS Thorbjørn; og det fordi han syntes han fortjente en lengre ferie i syden med mann (og barn?). Men han tok også like godt pappa-perm i samme slengen! En perm som i utgangspunktet ble innført for at barna skulle bli kjent med pappa også. Altså ikke bare den feminine delen av foreldreskapet.

Men den homofile Mæland utnyttet denne velferdsgoden også han like godt. Akkurat som han har brutt lov om surrogati. Hvor utspekulert er det lov å være? Lovløsheten brer om seg. Er det fordi han kjenner alle i denne regjeringen? Alle dem som ønsket ham god tur på reisen; stakkars han; det kan jo være en utfordring og være far, ikke sant? Og i den familien holder det ikke med en mann, nei, i den slags familier er de mannsterke og har like godt valgt bort mor for barna. Og det med velsignelse av alle dem som etterhvert kan erklære seg inhabile i enhver sammenheng. La dem bli der de er enda en stund; så kan vi sette dem i gapestokken en etter en!

La meg bare få si at jeg beundrer det menneske som klarte og fremdeles klarer å gjennomføre så store endringer i norsk politikk. Synd at han sitter bak lås og slå. En så ressurssterk person burde jo bruke energien sin på å lede Norge. Tenk om våre politikere kunne ha såpass mye guts! For ærlig talt, det kan ikke stikkes under en stol at Arbeiderpartiet nå bør være toast. Brunsvidd og ekkelt som det fremstår; i kjølvannet av et lederskap som har avslørt så mange døgenikter. Og det i kjølvannet av en manns u-dåd! Hvis nå bare Siv og Erna kunne rette ryggen rak og få kastet denne suppegjengen, så kunne vi kanskje få gjenopprettet tilliten til dem som styrer oss. Foreløpig ser det ut som om landet er i ferd med å føres lukt ned i helvetet. Og det for å bli der.

For døgeniktene fremstår nå en etter en. Og de tilhører alle det partiet som er ledet av Jens Stoltenberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar