lørdag 14. juli 2012

Rumenere og sigøynere blir medlemmer av Folketrygden!


VG-nyhet idag.

Nå får det faen meg være nok! Også jeg som vanligvis formulerer meg sindig uten ed av noe slag; jeg tror faen meg ikke det jeg leser.

De kriminelle bandene som stjeler og raner oss; til og med midt på lyse dagen. De som tilsynelatende tigger på gatehjørner og foran butikkene våre. De som aggressivt spytter oss i ansiktet når vi nekter å gi dem noe i koppen, de som sitter utenfor våre gårder i Oslo og drar Gudfaren i timesvis til vi er nødt til å kontakte politiet. Som faktisk kommer og fjerner dem.

Disse skal nå av denne marxistiske regjeringen tillates å bli medlemmer av Folktrygden. Du vet den institusjonen som vi sparer opp til i 40 år for å få full pensjon når vi blir 67. Den som Ola og Kari Nordmann har rett til og derav noen som blir avspist med smuler; fordi de har vært hjemme og passet hus og barn; den som kalles minstepensjon. Nå skal denne bermen som har inntatt landet som politiet ikke har hjemmel til å kaste på hue og rævva ut av landet. Disse skal nå gå over på pensjoner som gir dem rett til, barnetrygd, fødselspenger, kontantstøtte og sosialstønad!!!!!!!!!!!!!!

Fordi de nekter å flytte på seg!

Det er som sagt faen meg ikke til å tro. Disse kriminelle omstreiferne som høyst sannsynlig er rumenere fra Romania og ikke sigøynere. Disse som pr idag ikke har en eneste juridisk rettighet. De skal nå få det i fanget - fordi en jævla nyttig idiot har talt!

Jeg merker at blodtrykket stiger til høyder som ikke er bra for meg. Jeg har allerede høyt blodtrykk av andre årsaker. Jeg vet ikke lenger om jeg orker lese nyheter. Jeg sier som Morten Krogvold sa på radioen; det er da langt bedre å sette seg ut å lytte til fuglekvitter og vinden som suser i trærne. - Eller noe sånt.

Vi har akkurat avsluttet en rettssak der en ung mann fra Frogner, gikk bananas for å ramme det partiet som bidrar til denne galskapen; Arbeiderpartiet. Som med på lasset dro med seg SV for snart 8 år siden. Breivik fikk ingen «betryggende» talerstol i retten. Men de som fulgte med og ble nysgjerrige fikk vel med seg hans mål. Og man må være forbannet naiv om man ikke har forstått at det ga mening. Altså både mål og mening.

Jeg leste for ikke lenge siden at nordmenn ikke lenger er så keene på å betale skatt. At vi gjerne får folk til å jobbe svart. har vi vel ikke lagt skjul på heller. Vi trenger bare snakke sammen i sameiet vårt når vi trenger utført en jobb; og den tar broren til han som bor i nr 30c. Det første han sier er; trenger du faktura; for da blir det dyrere. Vi svarer: nei, for guds skyld, dette gjør du selvsagt svart.

Vi har et oljefond som deles ut til EU-land der vi betaler et langt høyere beløp for å få lov til å selge våre varer via EØS-avtalen. Noe som ikke engang er nødvendig. Alle land er på mange måter avhengig av Norges eksport. Og disse igjen de er selvsagt avhengig av vår import av varer. Men det til tross blir vi avkrevet et langt større beløp pr innbygger enn noe annet land. Og det tiltross for at vi ikke er verken medlem eller avhengig av EU eller EØS. Og til Romania betaler vi allerede milliarder.

Nei, ikke skjønner jeg hvorfor noen synes det er allright å betale til stats-kassen. For den kassa den er det kjeltringer og løgnere som tar hand om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar