mandag 2. juli 2012

Blir du kanskje manipulert?

Psykolog Grethe Nordhelle har skrevet en bok om alvorlig manipulering. Og du er antagelig ikke klar over at du blir manipulert selv; gjennom avisa du leser hver dag? For tror du kanskje redaktøren av VG forteller deg at den kronikken som leder for Redd Barnas Norgesprogram har fått trykket; vet hva hun snakker om? Du tror kanskje at redaktøren for VG er enig med kronikøren? Og at innholdet er juridisk fundert?

La meg da ta dette eksempelet med denne lederen Janne Raanes. Hun skriver en kronikk i fullt alvor går jeg ut fra. Hun har antagelig fått en godt betalt jobb. Og det i dette tilfellet for Røde Kors. Det høres jo i utgangspunktet troverdig ut. Og når du leser kronikken, så slår det deg antagelig ikke at det hun skriver; det har hun ikke dekning for.

Hun forsøker å sette oss på plass og henviser til Barneloven og reglen som omhandler «barnets beste». Hun jobber med de såkalte asylbarna og taler på deres vegne. Akkurat som hvem som helst kan danne en klubb og fremstå på arenaen som troverdig - frem til du etter nærmere ettertanke innser at de er frekkere enn toget. Ta f eks dette stadig tilbakevendende tema om «asylsøkere». Eller Lykkesøkere; for det er nemlig det de er. Norge har forpliktet seg overfor flyktninger. Vi har ikke forpliktet oss overfor folk som tar seg hit til landet. Og når etiopiske asylsøkere har fått avslag; så er det fordi det selvsagt ikke er noen som helst grunn til å gi dem asyl.

Av den grunn får de avslag. Men i stedet for å sperre dem inne til første flyet går; så slippes de fri. Eller vi åpner boliger der vi sier at de kan være. Vi gir dem tak over hodet og matpenger og gudene vet hva. Eks vis hvis de blir syke; så gir vi dem medisinsk hjelp. Dette gir selvsagt feil signaler. Som UDI og UNE og gudene vet hva de kalles disse instituttene som dukker opp som paddehatter i kjølvannet av Lykkesøkerne. Alt dette koster oss flesk.

Og det skjer fordi vi har en blodrød marxistisk regjering. Det er skattebetalerne som betaler for denne galskapen. Og vi har ikke bedt om det. Men vi har altså disse nyttige idiotene som holder liv i galskapen tett relatert til aviser og rikskringkastinger som lager debattprogrammer og denslags. Noe må de jo finne på. Vi betaler lisenspenger og billige amerikanske filmer har vi fått nok av.

Så det åpnes altså for tåplige kronikker a la en kronikk i VG lørdag den 30. juni. Her får den omtalte lederen si sitt om regjeringens stortingsmelding, som skal debatteres til høsten. For nå har denne regjeringen fått i fanget det ene problemet etter det andre; etter tankeløs importering av mennesker vi andre ikke ønsker hit. Denne gangen gjelder det de kriminelle Lykkesøkerne som man ikke sendte hjem, og som etter flere år nå har etablert seg ulovlig. Skaffet seg barn, bodd på asylmottakene med fri kost og losji. Og satt unger til verden. Alt dette på norske skattebetaleres regning.

Ikke nok med det så kan vi lese at Janne Raanes, denne nyttige idioten, forsøker seg på en spansk en. Eller tror hun på det hun skriver? Desto verre. For hun kritiserer den omtalte stortingsmeldingen og viser til – Barneloven og reglen som omhandler «barnets beste».

La meg summere:
a) barna bor i Norge ulovlig
b) de har snytt på vår velferd i mange år
c) ytterligere press for å få dem til å reise ved at vi fyller opp lommeboka deres, biter de ikke på
d) de kontakter mediene ved hjelp av nyttige idioter og får napp gjennom Røde Kors

Husk at våre skattekroner allerede er brukt på søknader, ankesaker og atter ankesaker fordi denne marxistiske regjeringen er livredde for ikke å fremstå som verdens ledende på snillisme.

Men dette tiltross; det nærmer seg Stortingsvalg og da kommer psykopatene på banen, og truer oss med verdens undergang om vi skulle gå i tanker om å stemme på Frp eller Høyre. De må derfor for syn skyld gå med på å legge frem noen meldinger; for at det skal se ut som om vi ikke blir ført bak lyset; hele tiden.

e) våre lover nedfelt i Norges Lover er som navnet indikerer: norske og ment på nordmenn. Ikke bare Ola og Kari men også norske statsborgere uansett hvordan de har fått denne rettigheten. BARNELOVEN er en lov som skal regulerer rettighetene til NORSKE barn/norske statsborgere. Den loven skal ikke regulere rettigheter til etiopiske, irakiske, somaliske osv osv – barn! Disse som oppholder seg i Norge under pkt a, b, c og d har INGEN rettigheter over hode.

Men det skal de ha; for jeg antar at de tror de har fått frekkhetens nådegaver. Disse som utrolig nok får kronikk-plass i VG, de manipulerer oss uvitende og kunnskapsløse så de antagelig tror på løgnen selv. Les bare VG for lørdag side 41 så forstår du hva jeg mener.

Så pliiise - neste gang du leser en kronikk som omhandler noe lignende: spør deg selv om vedk faktisk har dekning for sine uttalelser. Eller om du blir ført bak lyset – hele tiden?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar