fredag 11. mai 2012

«Norske» muslimer i det offentlige rom


Nå har rettsaken 22/7 pågått i flere uker og alt har gått verdig for seg. Breiviks advokat Hein Bæra var nøye med å presisere dette ordet flere ganger i et intervju etter at hun ble truffet av en sko kastet av en muslim i retten idag.

Hele verden har fulgt oss i disse ukene og kan bare konstatere at vi er en sivilisert nasjon. Vi er en verdig nasjon som forholder oss til verdige og siviliserte former. Ikke som en tilhører; også det en muslim og en pårørende uttrykte det: - Han (Breivik) burde sitte i bur; ikke på en stol.

At man kan gå av skaftet og bli sint er forståelig men ikke en nordmann verdig og derfor ville han ikke oppføre seg så uverdig i en norsk rettssal. Jeg har selv fulgt flere rettssaker der muslimer har sittet på tiltalebenken. Og det burde være nok av grunner til å bli både sint og opprørt over hvor lite respekt de viser oss nordmenn og det landet som har tatt imot dem med åpne armer. Men vi er siviliserte mennesker i Norge.

Vi bedriver ikke gruppevoldtekt mot nye innvandrere fordi vi ikke liker dem. Som vi ser fremdeles og uten at politiet har fått bukt med dette; over det ganske land; at våre hvite etniske norske døtre blir gjeng-voldtatt av de primitive som har fått opphold her i landet. Negre er godt representert i så måte. De voldtar ikke sine egne afrikanske medborgere. Og med det kan vi konstatere at voldtektene er primitive og gjort som en hevnakt mot hvite. Ingen skal få meg til å tro noe annet!

Nå ser vi at pårørende til de muslimske AUF-medlemmene avslører sitt sanne jeg. Og etter som AUF-leiren er blitt omtalt som Hitler-jugend kan man jo spørre seg hva disse medlemmene lærer i løpet av en sommer-leir. Vi har frem til nå ikke reagert på denne leiren i regi av Arbeiderpartiet da vi har trodd at det var norske, etnisk ungdommer som møttes fordi de er politisk orientert. Dette har ikke verken skremt oss eller gjort oss nevneverdig nysgjerrig. Nå er vi blitt det.

Det som nå blir et tankekors er at AUF-medlemmene i et stort antall er muslimer. Dette skremmer i allefall meg. I utgangspunkt er disse medlemmene unger som ikke en gang er tørre bak ørene. Vi hører om ungdommer helt ned i 11 års alder. Hva i hule gjør disse der? Mottagelig som de er i denne alderen. Er det kanskje der på Utøya Blitz-ungdommen også gjør sin entre på den politiske arena?

Greit nok, men når vi nå opplever at pårørende til disse medlemmene oppfører seg uverdige og primitive da begynner jeg faktisk å innse at Breivik har hatt sine motiv for udåden uansett så grotesk det ble utført. At muslimske ungdommer skal innføres i norsk politikk er ikke å kimse av. Det var jo heller ikke snakk om et par stykker. Nei, dette er ikke bra! Hitler-jugend?

Hitlers ungdommer ble nazifisert. AUF's ungdommer – ja hva kan man da si om disse som nekter å omfavne våre norske demokratiske verdier? Islam er en fascistisk ideologi.... Og de går på kurs som norske skattebetalere i sin naivitet betaler for!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar