fredag 11. mai 2012

Kristelig Folkeparti? En enda større skam!


Og d e r forsvant det som kan ha vært den siste gnist av tillit til det såkalte kristelige partiet Krf. Og d e r forsvant siste rest av håp for dette partiet som jeg en gang stemte på. Men det var før vi fikk de revolusjonære ungdommene inn i partiet som jo ikke er opplært i den kristne tro.

Det er nok mange Høyre og Frp velgere som kan smile nå siden vi vet fra før av at Krf'ere tidligere har stemt på disse partiene. I Frp's tilfelle pga dette partiets syn på muslimer og i den overbevisning at kristendommen er i ferd med å bli undergravet helt og holdent pga peset fra denne fascistiske ideologien som overkjører alt vi er vokst opp med av verdier i forhold til Guds bud og formaninger.

Det er imidlertid ikke Krf som er kjent for å gjøre vårt land om til et Sodoma og Gomorra. Og jeg har heller aldri vært i tvil om at de ville gjøre forsøk på dette. I allefall ikke etter å ha hørt Høybråtens taler ifbm kontroversene rundt en ny ekteskapslov. Men alas nå er de på vei og denne gangen var det ikke engang de revolusjonære ynglingene som visstnok gikk i bresjen for å avkristne Norge ytterligere. Men derimot en av den eldre garde; den alltid sleipe og påfallende sleske Dagrun Eriksen. Hun som alltid virker så mild i sitt møte med publikum på tv. Tenk det, Hedda! der forsvant siste rest av troverdighet.

Som kristen og som kristne i dette landet vil jeg tro det var mange som mistet fatningen når Nrk kunne melde at de «var kommet over» Krf's programforslag om at homseforholdene; disse menneskene som bedriver denslags som Gud kaller «avskyelige ting»de skulle nå om det var opp til Dagrunn Eriksen naturligvis kunne få gifte seg etter Guds egen hellige lov. Den loven som omhandler ekteskapet og innstiftelsen av det forholdet som Jesus engang velsignet da han levde på jorden. Den loven som regulerer et forhold mellom mann og kvinne som er omtalt i andre lover der det ikke kan være noen tvil om motivet for denne ordningen.

Er det rart at kristne «leser mellom linjene»? Er det noe rart at de bokstavkyndige kristne hevder at denne verdens ordning er nær sin ende? Nei, de bokstavkyndige kristne de vet hva menneskene skulle forvente seg. Dette lærte Jesus sine disipler i og uten gåter. De kunne f eks bare betrakte «fikentreet», så ville de forstå.

Det er derfor mange kristne idag som ser frem til denne dommedag da levende skal dømmes for sine (u)gjerninger og de døde skal gjenopplives og også dømmes; til den verden som Gud Jahve opprinnelig mente vi skulle glede oss i: Paradiset=Eden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar