mandag 14. mai 2012

Bøndene vil (også) ha mer..


...og får ikke mer.

Hva fru Navarsete med sin uhyggelige dialekt svarte på dette idag vetta guderna!

Men bøndene har fått nok. Det er visst ikke noe galt med innholdet i meldinga fra departementet. Men som vanlig er det bare store ord. Det følges ikke opp med nok penger.

Siden jeg tidligere ikke har engasjert meg i bøndenes problemer burde jeg ikke uttale meg spesielt, men jeg kjenner i alle fall minst to større bønder. Og siden jeg nå bor i bondeland og trives utmerket med drittlukta nå om våren - så har jeg noen ord til ettertanke.

For spørsmålet er jo om de bare klager akkurat som andre, eks vis politiet over at de ikke får nok å rutte med. At politiet sutrer og henlegger saker om incest og alt det som føles kjedelig å jobbe med får vi stadig lese eksemplifisert. Så derom er det vel ingen som tviler. Men kriminaliteten er endret til det ugjenkjennelige de siste 10 årene så de har vel sine grunner til å protestere de også.

Bløff-makeren Jens S snakker med store bokstaver om både dette og annet. Blant annet har vi nå kunne erkjenne at de 12 000 sykehjemsplassene ikke var reelle sykehjemsplasser med «oppussing av gamle». Så vidt jeg kan forstå har dette løftet nå blitt til sånn cirka 1500 plasser i løpet av de 7 årene denne mannen og hans regjering har sittet å «ledet» landet vårt. Det går rett i dass med det ene og det andre - og de blå-blå partiene Frp og Høyre har nå alene nok mandater til å endre stoda neste år – 2013.

Senterpartiets medlemmer vil stemme Høyre og Frp.
Krf-medlemmer vil stemme stemme Frp og Høyre.
Høyre-medlemmer vil stemme Frp eller Høyre.
Frp-medlemmer vil stemme Frp.

Arbeiderpartiet har driti på draget såpass lenge nå og jeg vil ikke engang snakke om hva de indirekte er ansvarlig for med direkte tap av sine egne medlemmer en sommerdag i 2011. Den røde regjeringen provoserer de fleste nå om dagen. Og har gjort det en god stund.

Folket lar seg ikke lenger lure. Og en mer tafatt statsminister skal man forhåpentlig lete langt og lenge etter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar