fredag 13. april 2012

Negre er noen ynkelige og patetiske stakkarer

En nordmann som helt sikkert var i sin fulle rett kalte en dørvakt for en jævla neger. Han ble bøtelagt og fikk betinget fengsel. Norsk Høyesterett har avvist anken hans og står fast på dommen.

Negre er noen jævla stakkarer. De er uglesett som en egen rase etter overfallsvoldtekter og ran spesielt i Oslo og omegn. Historiene står i kø for å bli fortalt. Vi kjenner alle en far eller en mor hvis sønn eller en datter enten er blitt voldtatt eller ranet på åpen gate. Gjerne midt på lyse dagen.

Jeg hadde for 10 år siden aldri trodd at jeg skulle føle sånn avsky for disse jævla patetiske negrene. Jeg vender meg rundt i avsky og skrur av enhver tv-serie der negre spiller hovedrollen. Og disse seriene anser jeg for å være billig oppkjøp av våre kringkastings-kanaler. Det er derfor sjelden jeg ser på tv. Og siden det stort sett er amerikanske serier vi blir servert, setter jeg heller på en film-dvd.

Jeg har flyttet ut av hjemmet mitt i Oslo fordi det er flyttet inn disse som gjør meg kvalm ved synet av dem. Jeg har omtalt disse burka-kledde somalierne som har inntatt «beste vest-kant».

At vi ikke skal kunne kalle en neger for en jævla neger er bare ikke til å tro. Hva med å kalle en pakistaner for en jævla pakkis. Jeg tror ikke engang en pakistaner ville gå til det skrittet å gå rettens vei for å bli tilkjent erstatning for å bli ære-skjelt. Dette er noe de gjør selv ikke bare blant sine egne men også overfor oss etniske nordmenn; daglig.

Nordmenn blir ære-utskjelt og truet på livet av gærninger vi aldri som folk har ønsket i landet vårt. Blant disse to folkeslagene er det så mye grums dem imellom at du ville vel bli overrasket hvis du tok deg en prat. Det gjorde jeg engang jeg traff på to unge pakistanere i Tingretten under drosje-rettsaken. De kunne fortelle at negrene ikke var populære blant ungdoms-gjengen på Grønland.

Men en jævla nigger som selv voldtar i ren avsky og forakt for hvite, han skal dulles med som en idiot. For det er visst det han er iflg Ole Jørgen Anfindsen.

I Danmark har Lars Hedegårds uttalte ord – hjemme i hans egen stue forøvrig – om at muslimer voldtar sine egne døtre – havnet i dansk Høyesterett. Han har også fått en bot og en fengselsdom. Med andre ord er ytringsfrihetslovene i våre skandinaviske land kun en illusjon. For en dom i Høyesterett skaper s k presedens.

At man kaller noen for «jævla» betyr at du forbanner vedkommende. Ja, hva vet vi om den nordmannen som nå er dømt til fengsel og bot? Har han kanskje en søster som er blitt overfalt og voldtatt av en neger? Vi kjenner snart alle noen som kan fortelle om rasistisk vold mot oss nordmenn. Vi har i alle fall kjent på rasistisk vold når muslimer får tv-tid og forteller oss at vi skal drepes fordi vi er «vantro hunder».

Men fikk eller får denslags konsekvenser? Nei, overhode ikke. For disse gærningene som vi nå må leve med og som forsurer våre liv, de blir å anse som ofre. For vår skepsis og vår redsel for å bli drept. Vi må gjennom ydmykende oppførsel fra de samme - som jobber på våre flyplasser. Disse som truer oss med døden.

Og så skal vi ikke få lov til å vise hva vi føler for disse svina? I deres egne land tar de loven i egne hender og står over Gud den allmektige. Hvilket de også gjør her. Og så skal vi altså nektes å forbanne dem? Om vi ikke var rasister før denne perverse innvandringen så blir vi i alle fall det nå.

Å forbanne noen som «jævla neger» er et uttrykk for forakt. Selv politiet må aksepterer denslags «forbannelser» - som forøvrig er forskjellige ytringer avhengig av hvilken landsdel du er fra. Neger-ordet er ikke et fredet ord her i landet om noen skulle tro det. Tidligere politi-sjef i Tromsø nektet å bøye seg for påbud av dette slaget (denne påstand med forbehold).

Ærlig talt - er det bare meg som reflekterer over dette?

Var jeg denne mannen så ville jeg nekte å betale boten - og gå i fengsel. Søke om å få sone de få dagene i Halden fengsel f eks. Rett og slett sette saken på agendaen. Han vil defintivt få mye sympati av de innsatte - med langt strengere dommer. De aller fleste som sitter inne har utviklet en rettferdighets-sans som def vil komme til uttrykk der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar