torsdag 22. mars 2012

«Berikerne» og voldtekts-problematikken

Ny dag nye, mentale utfordringer.

Idag er det en fyr som uttaler seg som om han har vett til det. Han er leder i Bymiljøetaten, som om det vervet kvalifiserer ham til å si noe som helst annet enn om miljøet da, eventuelt.

Han sier: «Jeg ser for meg at man skal få omtrent samme følelsen når man ser en taxi som når man ser en politibil». Han heter Edvardsen og mer trenger vi ikke å vite.

Hvilken planet bor denne personen på? Er han kanskje nyinnflytter til Oslo. Bodd i utlandet i mange år? Manglende tilgang til Internett? Årsakene kan være mange, men min oppfatning er at denne mannen tilhører venstre-siden. Og den siden ser ikke skogen for bare trær. Det er den siden som synes det er aller mest behagelig å gå med skylapper. Noe jeg forøvrig også kunne ha tenkt meg hver gang jeg måtte sette nesa mi lenger øst enn Stortorvet, Grensen i Oslo, dengang jeg bodde der inne. Skylapper som gjorde det litt vanskeligere å oppdage at jeg befant meg i Oslo-afrika eller Oslo-pakistan. Med andre ord så depriemerende at jeg gjorde alt, ja, absolutt alt for å slippe å ferdes i de strøkene.

F eks sa jeg til politi-etterforsker for et par år siden da han ville ha meg inn til et vitne-avhør; at det gjorde jeg gjerne; «men kunne han være så vennlig å hente meg på Frogner»? Det var etterforsker svært vennlig innstilt til; jeg ble kjørt frem og tilbake uten å måtte møte på det synet som fremdeles gjør meg kvalm. Folk i flagrende brune, svarte og blå telt med to hull øverst.

Ok, så var det Edvardsens forslag til hvordan løse det faktum at våre døtre blir overfalt på gaten og voldtatt av negre. Gruppevoldtekter begått av irakere og afghanere skjer i leiligheter der døtrene våre først er blitt dopet ned. Ref bl a «kurder-saken» for noen år siden.

«Det er vanskelig å peke på ett tiltak som kan gjøre hele forskjellen, men her handler det om å sette foten ned og si at overfallsvoldtekter skal vi forhindre, sier leder i Bymiljøetaten, Hans Edvardsen».

Ja, det er visstnok ikke helt problemfritt for Edvardsen å komme med ett reelt godt forslag, men jeg skal hjelpe ham med det beste forslaget jeg kan komme på: «Sørg for å få stoppet (all innvandring, helst) den innvandringen som skaper flest traumer for oss; Ola og Kari»!

Mannen filosoferer over at vi skal kunne slappe helt av når vi ser en politi-bil - like mye som når vi ser en taxi! Skal man le eller gråte? Jeg føler her jeg sitter at adrenalinet flyr runt i blod-årene som om jeg har foten på gassen i en 30 km's sone. Jeg har mest lyst til å tråkke på.

For det første: Politibiler ser vi bare nå og da; og det har denne regjeringen bestemt.

For det andre: Hvem er det som kjører taxi i Oslo? Svar: muslimer med et kvinnesyn som det vel neppe finnes nok uttrykk for. Jeg har ett: kvalmende!

Noen flere forslag? Siden jeg er en pratsom og sosial person kommer jeg lett i kontakt med folk. Her forleden sto en rørlegger på knærne, med halve kroppen inne under mitt kjøkken-skap. Hvor det kom fra vet jeg ikke. Han sa: «Jeg er ikke rasist; men det får da være en grense for hvor mye vi skal tåle»! Han omtalte de nye «berikerne». Og de vet vi vel alle nå hvem er?!

Men å ivre for at stadig flere av samme sort får opphold her, det kan vi takke de nyttige idiotene for.

Så spar oss oppegående for patetiske forslag, takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar