fredag 20. januar 2012

«USA er våre allierte», sa Janne Kristiansen

«Jeg håper vi får en PST-sjef som er i stand til å fokusere på andre ting enn kun ekstrem islamisme, sier Trine Skei Grande».

Muslimen Chaudry fra SV kom med en skytter-grav-bemerkning som mediene selvsagt ikke har fokusert på. I sine spørsmål til PST-sjefen resonnerte han henne ved å stille spørsmål i retning av vår lojalitet til USA, men ikke til Pakistan. Han sa flg: Hvorfor er Norge mer fortrolig med sitt forhold til USA; men ikke til Pakistan? Han fortsatte videre i denne duren: Det blir hevdet at Pakistan bryter menneskerettigheter, men det gjør da vitterlig USA også. Hva med deres forhold til Guantanamo f eks. Deres water-board-metoder etc.

Dette sa ikke Chaudry ordrett, men det var ingen tvil om at han siktet til dette og definitivt nevnte Guantanamo, en fangeleier USA fremdeles driver på Cuba. Der Chaudry's likesinnede (muslimer) sitter som fanger og venter på «trial». Obama, USAs håpløse president er vel forhåpentlig snart «toast», men han lovet innen han ble president at den leiren på Cuba skulle nedlegges snarlig etter hans innsettelse som president. Den eksisterer idag i beste velgående fordi det sitter ekstremister der som USA anser er en trussel for hele verdensbildet. Ikke bare for amerikanere. Men Chaudry som forholder seg til den samme boka som disse om sitter i denne fangeleieren fortsatt – han resonnerte Janne Kristiansen med denne kraftige salven.

Det var da PST-sjefen svarte: «USA er våre allierte».

Det var da det ble tydeligere enn noensinne hvor alvorlig tankevekkende det er at vi har muslimer med sitt spesielle menneske-verdi-syn, tilknyttet en bok som skiller seg så ekstremt fra vår kristne Bibel – representert i kommuneråd og på Storting!

Jeg tror muslimen Chaudry har en agenda. Og den er og var å kvitte seg med Kristiansen fordi hun fremdeles hevder at det er hans likesinnende muslimene/islamistene/muhammedanerne (what ever) som er en trussel mot verdensbildet. Med rette! Som sagt her tidligere og som Kristiansen også fortalte oss under høringen, så var mer enn 15.000 bekymringsmeldinger tikket inn til PST – fra utlandet det siste året. Hva gjaldt nettopp muslimer som truer verdensfreden.

Fra Litteraturhuset igår kveld fikk vi nærkontakt med en av disse som representerer en av de mange ti-talls islamske organisasjonene i landet, som norske skattebetalere forøvrig støtter over skatte-seddelen. Han anbefalte oss nordmenn å gå i dialog med disse gærningene han representerer.

Og takk og lov fikk vi oppleve en Abid Raja som gradvis har forstått hvilken lykke han selv har kunnet oppleve: å bo i et land som Norge. Han skulle ha seg frabedt disse «kose-dialogene» med disse gærningene, som han ved ymse anledninger bl a har kalt rotter og skadedyr. Raja har vokst med årene og fremstår ikke lenger som den umodne kranglefanten som på et annet debatt-program på TV2 i sin tid. Men han er muslim, og vi skal ikke la oss lure av retorikken, for i neste omgang snakker han varmt om hijaben etc. Og husk han tilhører det samme sving-dør-partiet som Trine Skei Grande; nemlig Venstre.

Grande som alt til tross - veldig gjerne vil utpeke ny PST-sjef egenhendig. For skulle vi være så naive at vi velger å høre på denne politikeren, så kan vi ikke stole på at alt går riktig for seg hos den etaten. For om PST - vet Trine Skei Grande best, gad vite!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar