tirsdag 24. januar 2012

De dømmer. Forgjeves!

England fikk i 2010 en lov som forbød å komme med hatfulle ytringer om homofili. Derby Crown Court har nå dømt fem muslimske menn til fengselsstraff for å ha oppfordret til å drepe homofile. Spørsmålet var hvordan. Kanskje sende dem utfor et stup?

Disse forkvaklede troende i hendene på Satan sjøl de la brosjyrer i naboens postkasser der de oppfordret til hat-kriminelle handlinger mot homofile. De viste til sin gud som de kjenner som Allah. De kjenner ikke til Gud Jahve og lever fremdeles i et innderlig mørke der de er dømt til å ende. På et bek-mørkt sted.

Kabir Ahmed said: ‘My intention was to do my duty as a Muslim, to inform people of God’s word and to give the message on what God says about homosexuality.’

Disse tilbakestående menneskene kjenner ikke Gud og det er fristende å tilgi dem "fordi de ikke vet hva de gjør". Men nei, jeg gjør det ikke! Gud har sagt at "Ham hører dommen til". Muslimene har fått det for seg (mildt sagt) at de har fått i oppdrag av jordens skaper å jobbe for Ham. Da må det nødvendigvis gå galt. Å stå opp mot Jahve er ingen spøk. Om Gud Jahve's personlighet står det mye. Han kan være nådig og om Han sies at han ikke kan være det. Vi har alle erfart at Gud kan velsigne og Gud kan forbanne. Jødene f eks sendte han ofte forbannelser over.

I 5 Mosebok kap 30:19 kan du lese selv.

(Reuters) – Three British Muslim men were found guilty on Friday of stirring up hatred by distributing leaflets calling for the death of homosexuals in what prosecutors said was a landmark case.

Ihjaz Ali, Kabir Ahmed and Razwan Javed became the first people in Britain to be found guilty under a law introduced in 2010 making it an offence to stir up hatred on the grounds of sexual orientation.

“While people are entitled to hold extreme opinions which others may find unpleasant and obnoxious, they are not entitled to distribute those opinions in a threatening manner intending to stir up hatred against gay people,” said one of the jury in a statement.

Kabir Ahmed, 28, tells court he couldn’t ‘just stand by and watch somebody commit a sin’.

Neivel, Kabir Ahmed, så hva har du med det å gjøre?

I England har de vært åpne homofile helt siden jeg bodde der på 60-tallet. Jeg jobbet sammen med flere homser i Carnaby Street på slutten av 60-tallet. Og reagerte ikke over det faktum. De var da heller ikke provoserende i sin spesielle livsstil. Idag skal jeg innrømme at jeg blir provosert når jeg møter menn som leier hverandre - eller skrekk og gru ser to menn som kysser. Men vi lever i en verden som går opp i sømmen, og det er ikke mye vi kan gjøre med alle våre frustrasjoner annet enn å be om ro i sjelen.

Det er kaos i verden og har vært det i muslimske land i hundrevis av år. I vår vestlige siviliserte verden har vi vært forskånet for krig og forbannelser. Vi har lært Gud Jahve å kjenne - og vår kultur og moral er basert på at vi skal overlate til Gud å dømme. Dette ligger latent i vårt blod.

En kristen mann; medlem av Krf har uttalt at massakren på Utøya var en Gud's straff. Hva vet han om det? Det står at Gud's veier er "uransaklige". Men uvettige menneskers uttalelser kommer ofte som kunnskapsløs svada som er sauset sammen uten grobunn i Bibelen. Jeg har lest mye rart på debatt-sidene til Vårt Land fra mennesker som påstår at de kjenner Gud's ord. Makan til vrøvl der inne skal man lete lenge etter!

Men med tanke på at de samme mørkemennene får ytre trusler og står opp for hat-kriminalitet her i vårt eget land, burde våre patetiske norske politikere snart få øynene opp for hva de bidrar med overfor sine egne borgere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar