onsdag 18. januar 2012

Bla bla bla...

Jeg mener at vi nå ser tegn i tiden som burde få åpnet øynene på alle nordmenn. Vi kan gjerne se bort fra «konvertitter» som Stålsett som representerer Bymisjonen, han som nå ivrer for at alle skal få uttrykke sin tilknytning til sin gud. Det være seg å bære et kors – som forøvrig ingen ser da det henger diskret under blusen. Eller et telt som vi kjenner det her i Norge. En fascistisk uniform der kvinner skjuler hele kroppen. Som vi altså ikke kan unngå å se; uniformen altså. Ja, er det mulig å se bort fra en mann som han? Jeg mener nei. Men vi burde ta grep som vi ofte gjør f eks hva gjelder psykopater. Om du ikke tar til motmæle så vil du forbli et offer.

Det fremstår altså for meg på tide å vurdere sin situasjon som offer. Vi kan lese at muslimer (jeg skiller ikke på ekstreme islamister og muslimer; de forholder seg til den samme boka), bruker sine sleipe metoder på disse naive, kunnskapsløse nordmenn hva enten det er politikere eller våre venner, naboer eller familie. Disse som har valgt å stikke hodet i sanden og sier at de aldri vil falle ned på et så nedrig nivå - som å lese sannheten på en blogg som denne f eks. Lese noe som kan få dem selv til å føle seg «uvel». Da heller komme sammen med noen venner hvis mentale føde er av samme art. Drikke seg dritings for eksempel. Noe mange gjør i dag eller tyller i seg narkotika av ymse slag. Det for å døyve selve smerten. Den som man ikke lenger blir kvitt - uansett hvor mye man setter seg selv og sitt legeme i en konstant komatiøs tilstand.

Men så var det dette med å ta grep. Gi tilbake med samme mynt. Gi psykopatene samme medisin. Med andre ord fortelle disse muslimene hvor du vil skapet skal stå. Sette ned foten. Med andre ord har vi mange uttrykk for at «nok er nok». Våkne opp fra koma og ta seg til rette rett og slett!

Hva kan vi gjøre uten å måtte gjøre det «nødvendige»? Drepe dem kan vi ikke gjøre. Kan vi voldta de svarte som disse voldtar oss hvite? Jeg tviler sterkt på at den oppfordringen vil bli tatt seriøst. Av våre hvite norske menn. Det er grenser for hvor langt vi er villige til å strekke oss. Vi kan sjikanere disse som vandrer rundt i den fascistiske uniformen. Ja, selv kan jeg vise til utallige episoder der jeg har måttet passere disse ekle provoserende menneskene. Jeg har høylytt gitt uttrykk for hva jeg mener om denslags. Men disse menneskene er jo som regel analfabeter og med en lav IQ kan man ikke forvente at de oppfatter det jeg ytrer. Ja, så kan man jo oppfordre til vold. Slå dem ned når ingen ser oss; spytte på dem. Rane dem som de raner oss. Idet hele tatt; kun fantasien setter grenser. Så hvorfor gjør vi ikke dette? Nei, vi er da siviliserte?

Jeg har selv bodd i utlandet men aldri i et muslimsk land som Tyrkia f eks og vil aldri sette mine ben der heller. Et land der mange nordmenn ferierer; gudene vet hvorfor! Noen fremstår ambivalente og er anti-rasister men tilbringer allikevel en hel vinter i et land som Tyrkia. Forstå det dem som kan! Og det kan vi ikke, men vi innser at det er en lang vei å gå for å at vi skal forstå disse som fremstår som schizofrene. Og kanskje er de det. Men å få dem til å innse at verden står på kanten av stupet - se det virker som en håpløs oppgave.

Anders Behring Breivik fremstår bare mer og mer som en «naturlig» løsning på de problemene som topper seg bare mer og mer. Han sa det var grusomt men nødvendig. Han fikk nok av dem som prater om «det». Nå følte denne enslige mannen (eller er de flere der ute?) at det var på høy tid å agere. Og mange må det vel være som sympatiserer med denne mannen, som politiet var veldig raske med å karakterisere som «ikke-en-terrorist». Denne mannen som var så frustrert over ikke å bli hørt i de sosiale mediene, og gikk til «aksjon» på eget initiativ (eller på fleres?). Det var grusomt men det var nødvendig; har vi hørt iflg Breiviks advokat. Ja, det skal bare en enslig svale til for å drepe ad fote. Og vi vet altså ikke hva som vil skje oss i fremtiden.

Idag får vi opplyst av PST-sjef Kristiansen at de via Global Shield får informasjon om at man det siste året har mottatt mer enn 15.000 – bekymringsmeldinger hva angår planlegging av terror rundt omkring i verden. Og igår ble vi fortalt av PST at det er ikke de som stemmer til «høyre» i vårt samfunn som er en trussel, men muslimer med ekstreme syn. Allikevel var det ikke en muslim som tok grep den 22/7. Tankevekkende?

Hvor lenge kan vi fortsette å snakke? Bare snakke? Eller vil vi snart se den dagen komme da vi vil se en gjentagelse av 22/7? En såkalt «copy-cat» som PST frykter? Hva tror du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar