tirsdag 17. januar 2012

Den sosialistiske skolen

- Jeg vil svært gjerne anbefale folk å jobbe i skolen. Det er utrolig givende. Ingen arbeidsdag er lik og det skjer alltid ting. Du har også nærkontakt med ungdom, noe som er en veldig fin ting. Og du har et godt kollegialt samarbeid og fellesskap, sier Ottosen. (Nrk nett-side idag)

Ja, det er givende å være lærer. For de kunnskapstørste 6-åringene som allerede har lært å skrive og lese av mamma allerede som 4-åring, og andre som starter uten å kunne det norske språk. Barn er lærevillige og tar du dem med til et annet fremmedspråklig land, lærer de utrolig fort.

Mitt barn kunne ikke ett ord spansk da vi flyttet til Spania. Hun var 9 år og svært lærevillig. Hun snakket rent innen hun var 2 år og hadde et ordforråd som «ikke var sant». Men mamma var der de første to årene og vi snakket mye. Og hun fikk svar; jeg hadde nemlig tid til henne.

Så startet hun i barnehage da jeg tok opp igjen studier. Og hun var den jenta som jeg har omtalt her som en utrolig «empatisk 2-åring». Hun trøstet sine jevnaldrene. Vi brukte ordbok og jeg hjalp henne med å lage et sammendrag av leksene slik at hun hadde en anelse av hva frøken snakket om. Etter 4 måneder sa hun at hun ikke lenger trengte min hjelp. I noe fag. Hun fikk da også gode karakterer.

Å være lærer er en givende jobb - og er du glad i mennesker generelt så er jo barna våre vår største velsignelse. Men aldri ALDRI om jeg idag hadde sendt mine barn i en statlig skole! Med sosialisten Kristin Halvorsen som sjef. Hun uttrykte her i samtale med Kristin Skogen, Telenor for få dager siden at «hennes lykkeligste dag vil være den dagen alle mødre er i jobb». Dette er et sterkt sosialistisk signal/propaganda. Når vi alle blir avhengig av Staten. Les: The Liberal Mind (henvisning på siden her)

Men derfor er det så viktig at de private skolene blir stadig flere og flere. At Jens statsminister selv har gått i Steinerskolen hjelper nok på det faktum. Men en gudløs skole som Steinerskolen er ikke en skole du bør velge for ditt barn. Definitivt ikke!

Vi vil bli lærer-løse i den statlige skolen om få år, som artikkelen idag beskriver på Nrk's nettside. Den statlige skolen vil utdanne minoritetstudenter som ikke snakker fullverdig norsk. Som denne regjeringen la opp til skulle være retningsgivende for opptak av politi-studenter. I nødsfall; for å få folk til å jobbe der.

Det samme vil vi se i den statlige, sosialistiske, multi-kulturelle skolen. Og i tillegg til norske vikarer, som kan være dyktige, vil vi også se at minoritets-mødre vil søke seg til skolen (som vikarer); der den vil bli ledet av en pakistansk/muslimsk rektor. Disse har sine egne, private skoler idag, men med sosialister ved roret vil det ikke bli noe problem for disse kvinnene å jobbe i den statlige skolen som allerede nå gir elevene sine tillatelse til å gå i telt. Islamske regler er innført.

I Sverige har de nå lovpålagt lærerne i den statlige skolen ikke å nekte ungene å gå i hijab og det teltet der vi kun ser øynene. Se det i øynene kjære leser: landet vårt går allerede i hundene. Og hver gang du støtter Arbeiderpartiet&co vil du bidra til enda større kaos. Kjenner du som jeg at depresjonen har grepet tak i deg? Velkommen etter!

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt kort: Alt som er å si om den totalt intelligensfraværende , perverse asylant/innvandrings-politikken er forlengst sagt ... Hele situasjonen skriker etter handling. Vi er mange som håper at våkne , unge , ikke-voldelige kvinner og menn skal organisere seg , og bruke sin forstandskrefter som eneste våpen mot de onde og selvdestruktive elementene som later til å ønske seg et kaossamfunn i første omgang, hvor deres egen tilkortkommenhet og utilstrekkelighet ikke blir fullt så synlig i kaoset og den totale åndsforvirringen som om x antall år vil råde grunnen i vårt fedreland - og hevnen mot det folket som aldri ville være med på voldsromantiske fabuleringer som f.eks. 'væpnet revolusjon' blir veldig søt ( det koster ikke en desillusjonert voldsromantiker på venstresiden noe som helst å konverte fra en sinnsvak ideologi til f.eks. det mest rigide og avskyelige 'tankesystemet' noen gang utklekket av 'den menneskelige hjerne' , islam , en 'trygg' verden hvor absoluttene råder ... Og de stakkars 'velmenende' multikulturalistene som , uten noen spesiell ideologisk forankring , mer eller mindre bevissløse lot seg rive med av den politisk korrekte vekkelsesbevegelsen , vil utvilsomt få seg et særdeles brutalt møte med virkeligheten ... Hvor ble det av den sunne livsbejaenheten de tok for gitt , alle velferdsgodene , frihetene, osv?.. ) ... Måtte våkne ungdommer ikke la seg skremme av de voldelige , dvaske , snørrhovne , feige , ynkelige , uintelligente muslimapologetiske elementene , som frekt slynger ut beskyldninger om hat , uvitenhet og fordommer til dem som ønsker seg et samfunn uten en ørkenfascistisk hatideologi som en voksende kraft i vårt samfunn , og våge seg ut i gatene og kreve sin soleklare rett til å avstå fra å forgå i et 'multikulturelt' helvete ... Få 'multikultiraddisene' og muslimapologetene ut av maktens korridorer , ikke lån ører til idioter som fortsatt , mot bedre vitende , fortsatt snakker om integrering av islam i et fremtidsrettet samfunn ( en 'moderat' muslim fortalte meg en gang at 'først må vi få på plass moskeene , det med med bønnerop får vi komme tilbake til når det norske folk er modne for det' ) ... Dersom Frp tar til seg følgende slagord , og slår fra seg enhver tanke på samarbeid med 'Halal-Høyre' , vil minst en jeg kjenner ( trolig et hopetall ) vurdere å stemme på partiet: Nei til muslimsk innvandring! Nei til dialog med muslimer på imamenes premisser! Nei til muslimske uniformer ute i det norske samfunnet! Nei til bønnerop fra moskeer! Nei til enhver økonomisk understøttelse av enhver islamfremmende organisasjon , forening , trossamfunn , osv. Mvh Bjørn

Legg inn en kommentar