onsdag 28. desember 2011

"Supersenter" skal løfte Groruddalen

- Om noen år drar du til Økern for å nyte en bedre restaurantmiddag, spår byråd Bård Folke Fredriksen (H).

Og du og du!

Nå skal de straffes alle som har flyttet fra Grorud'darn. Nå kan de ha det så godt! Oslo kommune sliter i motvind. Med ekstremt dårlig økonomi. Oslo kommune får med tiden en stadig mindre bærekraftig befolkning. De etniske norske med sin høye utdanning flytter ut av byen og pendler mellom byer i Vestfold og Østfold. Skattekronene legges i en kasse der de bor og der formuen bygges opp. I de populære byene nedover E18 i skjærgården bygges opp samfunn der befolkningen stemmer Høyre og Frp. Nok er nok! Ingen vil frivillig bli boende i Oslo. Som idag demografisk endres fra å være bebodd av etniske nordmenn til å bli bebodd av minoritets-befolkninger.

Vi har nå rundt 200 forskjellige nasjoner boende rundt i Oslo og omegn. Større del av denne befolkningen er ikke bærekraftig og lever av stønader. Sosiale stønader og uføretrygder. Stønader de får idet de setter foten på norsk jord. Det er ingen som vil ansette dem. De er analfabeter fra Afrika; eks vis mindre enn 30% somaliske familier er i jobb; de lever på stønader idag. Vi ser dem sittende på kafeer rundt om i landet. De henger på de store sentrene. I de små byene langs kysten og ikke minst i Oslo. Store sterke karer fra midt-østen samler seg der det er liv. På de store kjøpesentrene. Og det midt på dagen. Den 20 i måneden samler de seg på postkontoret; der er luka til velferds-kassa; nemlig.

Og nå; hold deg fast. Nå skal Oslo kommune og deres gjenværende skattebetalere bidra til at den 'darn'; Groruddalen der etniske familier flytter fra en masse med sine barn - nå skal denne byen få «et løft». Tenk det du, Hedda! Den muslimske befolkningen som nå bebor den tidligere så idylliske Grorud skal nå få både det ene og det andre «løftet». De skal få et flott og stort «badeland», det skal bygges et stor-senter med dertil flotte butikker og restauranter. Og som høyre-politikeren og byråden Bård Folke (H) hevder så spår han at Oslo sin etniske befolkning nå vil komme til å val-farte til Groruddalen.

De som allerede flyttet derifra vil nå komme til å sende sine barn til «badelandet» på Grorud! Vi vil ta t-banen til Grorud for å gå på restaurant! Det vil ta mindre enn 10 minutter fra Majorstua, gad vite. På null komma null vil vi kunne være tilbake der vi ikke orket bo lenger.

Ja, itte veit je, men har det klikka for noen? En høyre-mann er han også?

http://oslopuls.aftenposten.no/byliv/article651186.ece

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar