tirsdag 22. november 2011

Voldtekt og voldtekt, fru Blom!

Selvsagt er jeg opprørt over de mange overfallsvoldtektene. Men vi har også voldtekter begått i alkoholrus mellom 2 voksne som har flørtet seg gjennom natten med clinch på dansegulvet og mengder med alkohol. Selv på Frp'landsmøter drikkes det alkohol. Akkurat som på de andre partienes landsmøter. Alkohol er årsak til at mange kvinner befinner seg i en situasjon hun kanskje angrer dagen etter. Mange kvinner vil vel også føle et ubehag over å ha vokst opp i en tid der vi ble forført til å tro på «make love not war». Noe som hippie-bevegelsen satte i gang. Mange har kanskje en vond smak over sine sprang og sidesprang? Moralen var elendig fra 1960-tallet. Og den seksuelle revolusjonen pågår fremdeles.

Og det er kanskje ikke så oppsiktsvekkende, når Nrk /arbeiderkanalen som huser mange fra den samme generasjonen; 68-generasjonen nå går i bresjen får å lære svært unge mennesker (sine barnebarn)om hvordan de skal få orgasme. Her kan vi beskue kvinner som vrir seg i vellyst med kamera fokusert under hele seansen der kvinnen gnir seg frem til høydepunktet. Mens ei visstnok gammal kjerring på over 80 år sitter ved siden av og heier på henne. Perverst!!

Som jeg har omtalt disse her: Satans nyttige idioter!

I Sverige har de fått en streng lov og anmeldelsene har skutt i været. Julian Assange er under mistanke om voldtekt. Av to damer som la til rette for at han skulle få ha seg med begge, hvorav den ene lot ham bo i huset sitt hele perioden av Assange's opphold i Stockholm.

Denne dobbeltheten burde tilsi at vi vil få mange voldtektsanmeldelser i tiden fremover. Hva skal våre sønner tro og hvordan skal de forholde seg i situasjoner der det er åpenlyst at de begge vil det samme? Når kvinnen gjør seg til men er så beruset at hun neste dag kanskje skammer seg over oppførslen, da er det jeg er av den mening at da får hun ta konsekvensen av sin egen utagering.

I dette tilfellet der nok en mann i et politisk parti blir truet med anmeldelse må det være innlysende at kvinnen har seg selv å takke. Hun er så freidig at hun (iflg media) sier at han utnyttet henne tiltross for at hun var svært beruset. Drukket mengder med alkohol; etc.

Hvis kvinner nå har sin agenda som går på å rope ulv, ulv. Så blir jo hele voldtekts problematikken utvannet. Hvordan skal vi da få rett når det virkelig handler om et stygt overgrep?

Jeg tror det er på tide at kyndige mennesker som er i besittelse av en høy moral. Ikke psykologer som svarer en kvinne som spør om svar på om det er riktig av henne å gå med på mannens ønsker om tre-kant i ekteskapet. Den psykologen eier ikke anstendighet. Han heter forøvrig Thuen og er visst svært så raus med sine råd den veien.

Nei, unge på ungdomsskole-trinnet må få en sunn innføring i hva det vil si å være mann og hva det vil si å være kvinne. Og ikke minst det faktum at det ikke kan stikkes under en stol at mannens drift ikke er noe å kimse av. Mange voldtekter kunne vært ungått om ikke kvinnen selv utfordret ham. Utfordringen bør skje i et fast forhold, ikke ute på byen; ravende fulle på et dansegulv, med derpå invitasjon til nach-spiel. Da får du takke deg selv.

Du er nødt til som mor og far å ta konsekvensen av en opsternasig ungdom som gir deg huden full fordi du kommenterer utseendet hennes når hun stikker på byen halv-naken. Selvom ungdommen har argumenter som: alle andre går sånn; og – ikke minst: det er moten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar