onsdag 2. november 2011

Sosialisme: Private aktører; fysjom fysjom!

Sosialisme betyr det samme som at du foretrekker at Staten har det siste ordet. Det første ordet også. Og dermed har sosialistene full kontroll.

Det starter med oss i barnehage. Der barna nå skal sluses inn allerede som 1-åringer. Det er ikke alle foreldre som har behov for dette, men de gjør det åkke som. Det fordi staten sier at de vet best. Marxisten og sosialisten Audun Lysbakken har ikke fått posten som «barneminister» uten grunn. Dette er han god på. Han argumenter med fedrekvoter og skal ha oss til å tro at barn utmerket godt greier seg uten en mors-figur. Det tiltross for at det finnes nok forskning på at dette er løgn.

Så de foreldre som har god nok økonomi til at mor kan være hjemme med barna de første årene i alle fall, de lener seg på statens anbefalinger. Forkastelig. Ikke minst når det i kjølvannet også kommer frem at mange barn mistrives i barnehagen. Å sende barna i barnehagen allerede fra 1 års alder er derfor totalt forkastelig. Og kjøpe barn fra mødre som brukes som rugekasser for homofile menn; finnes ikke ord for hvor forkastelig det er.

Idag fikk vi høre at justisministeren; og statsministeren som nå uten unntak «stiller seg bak» sine undersåtter, ikke skal ha noe av at DNA-testing overlates til private aktører. Som gjør det på 3 – tre dager. Private er fysjom fysjom for sosialistene. I så fall mister de kontroll. At det offentlige (Staten) på død og liv; bokstavelig talt skal ha ansvaret betyr ingenting for disse døgeniktene (rask oppklaring av voldtekter) De bruker 3 – tre UKER på den samme jobben.

Idag kunne jeg lese i lokalavisen om et firma utenfor Tønsberg som ønsket bygge ut da firmaet de hadde etablert nå gikk så bra at det var behov for 40 – førti nye arbeidsplasser. Men nei, byråkratiet, les: sosialistiske politikere i kommunen satte ned foten. For de (Staten) hadde bestemt noe annet. Ergo ble det straks vurdert å flytte firmaet til Sverige.

Hvis du ennå ikke forstår hva sosialisme er i all sin gru, så anbefaler jeg igjen «The Liberal Mind». Om ikke annet så kan du bestille den gjennom Amazon. Det er ikke all litteratur som er å få tak i her i Norge. Det er nemlig ikke all litteratur som «er bra for oss».

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar