tirsdag 1. november 2011

Rieber-Mohn: nok en håpløs politiker!

"Rieber-Mohn vil ha psykisk helsesjekk av asylsøkere"

Nok et tåpelig og forskrudd forslag fra idiotene på venstre-siden; de politisk korrekte sosialistene.

Halvparten av dem som er dømt for overfallsvoldtekt, har kommet til Norge som asylsøkere. Til tross for at mange sliter med psykiske problemer, er det psykiske helsetilbudet nærmest fraværende.

Først: antallet overgripere av denne kategorien (de dømte) vet man, men hva man ikke vet er hvor mange der ute som aldri er blitt tatt som er av den samme kategorien; voldtektsmenn.

For det andre så vil man ikke finne ut ved en enkelt sjekk om en av disse menn er en psykopatisk overgriper. Dette faktum ble forøvrig i Dagsnytt18 bekreftet av psykolog Langfelt. Som han sa; det er ingen straff som stopper menn fra å begå en voldtekt. De er styrt av helt andre tanker enn de fornuftige. Negre begår den samme typen overfallsvoldtekter på sine «egne» der de kommer fra. For dem er det naturlig. Det ligger i genene. Ingen psykolog vil kunne forhindre at de bedriver det samme i land hvor det er makabert bare å tenke tanken.

For det tredje så finnes det ikke psykologer på vent i dette landet. Det tar minst 6 måneder å få time hos en psykolog. Dette bekreftes av de mange ofrene og pårørende etter Utøya-massaken.

For det fjerde så er de i mindretall de psykologene som vet noe som helst om menn og deres seksualliv. Langfeldt er kanskje den eneste? Psykologer som har kunnskap om psykopati kan antagelig telles på en - 1 hånd.

Så hva gjelder Riber-Mohn's utspill - så er det naivt og en krampetrekning - som hun ikke kommer utenom hvis hun ønsker å fortsette sin karriere som politiker.

Den stakkarslige Fabian Stang, i det samme programmet; Dagsnytt18 gikk og går alltid uten unntak i skyttergraven. Han er så redd for å si noe galt at det virker patetisk.

Med andre ord er det bare ett inngrep som virker: bure alle asylsøkere inne som nedenfor beskrevet inntil de skal sendes ut med tvang. Stenge grensene overalt hvor det er mulig at de igjen vil ta seg inn. Vi er ikke medlem av EU og dette burde være vår rett.

Frp har løsningen og har hatt det i mange mange år. Carl I Hagen bodde i London på det tidspunktet Powells tale om «the black holding the whip over the whites» satte førstnevntes karriere på spill. Carl lærte nok mye av den talen!

Statsministeren hakke peiling. Han benytter sjansen til å reise til Køben. For å møte sin kollega Thorning - som nå har lovet å sabotere den forrige regjeringens alle tiltak for å stoppe innvandringen av disse som – ja, begår dette faenskapet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar