onsdag 16. november 2011

Knut Storberget: Stol-leken og de udugelige

Det føles nok godt for Knut å ha kommet seg ut av minefeltet. Han er glad i jentene sine og nå endelig kan han nyte tiden med dem. Stakkars Knut godfjotten, han måtte ha det inn med teskjeer, men han dro det ut i det lengste. Og sånn er de konflikt-sky. De er ikke bare patetiske. De er også en pest og en plage for omgivelsene. For du når aldri inn. Har de et intellekt så leker de enten med det; gjør seg dummere enn de er. Eller de bruker det som en hersketeknikk. Selv er jeg nå tett inn på det samme problemet. Ikke engang en juridisk betenkning når frem til disse. De lever i sin egen behagelige boble. De skal prøve alle muligheter - om det så skal koste dem både skjorta eller et sårt trengt vennskap. Men innen det; har de fått mange uvenner.

At vi nå ser at Knut smiler på skjermen føles nok best for ham selv. For politiet følger ham fremdeles i hælene. Hvorfor det? Skulle vi ikke nå alle være glad for å slippe ham? Jo, vi trodde i vår naivitet at en politiker som har gjort så mange tabber og indirekte har så mange liv på samvittigheten - at alle nå var glad for å slippe å se ham. Og at han burde ha forstått at han er mislikt. Så mislikt at «noen» ønsker ta livet av ham. Ja, det er vel derfor han må ha politi-beskyttelse? Men, akk og ve! Nå har han bare forflyttet seg til et annet departement.

Men han lover oss at han ikke skal gjøre sååå mange sprell der! Ja, mon det! For er det noe de konflikt-sky kan klandres for så er det at virkeligheten for dem sitter veldig langt inne. De er håpløse og har lite å bidra med annet til andres frustrasjoner. Og dem blir det nok av. De bruker en herskseteknikk som kan irritere vettet av deg.

Han sa på TV2 idag morges at kriminaliteten er «gått ned». Det er ikke til å tro, men hermed er dere advart. Har du med en feig og konflikt-sky person så må du regne med denslags bulls-hit. Men det er provoserende. Og jeg vil vel tro at alle de kvinnene som er blitt overfalt og gjeng-voldtatt av irakerer, iranere og negre, les: muslimer, de siste årene kanskje nå går med tanker om å ta livet av mannen. Det er nemlig sånn konflikt-sky mennesker får tankene på gli.

Men at de får mange uvenner betyr ikke at de ikke har venner. Psykopatene elsker dem! Hvorfor? Jo, det fordi psykopatene finner dem enkle å manipulere. Og er det noe de konflikt-sky elsker, så er det å ha rett. De må ha det siste ordet. Og er det noe psykopatene elsker så er det å ta innersvingen på den konflikt-sky. Det psykopatene ikke regner med er de ressurssterke - som har kunnskap nok til å gjennomskue dem. Og da kommer de konflikt-sky i skvis. De sliter og sliter og får ikke de svarene de så gjerne skulle ha; (jeg regner med at det er intelligensen det skorter på). - For med psykopater og konflikt-sky er det alltid en tredjemann.

Så Knut han er glad til. Han ble ikke kastet på hue og r... ut. Han leker bare stol-leken. Men en vakker dag må også han gi fra seg stolen sin. Må det bare bli innen han gjør ytterligere skade. Det er ikke alle som har lyst til å leke med Knut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar