tirsdag 29. november 2011

Keiseren uten klær

Vil «han» nå snart åpenbare seg? I så fall blir det neppe vakkert.

Og jeg sier som det står ett sted i Biblen: Hovmod står for fall!

«I Norge er det høyreekstreme miljøer som står bak all politisk vold i nyere tid. Jeg stiller meg spørsmålet om PST har prioritert dette høyt nok, fortsetter sosialisten Bård Solhjell».

Dette og lignende utsagn vil de venstre-radikale fortsette å terpe på. Jeg håper bare innerlig at opposisjonen ikke er totalt avheng av de politisk ukorrekte bloggene. For i så fall ser det stygt ut for landet.

Uttalelser som bekrefter det vi har visst lenge om at regjeringen, som indirekte har skylda for massedrapene på Utøya og bomben som gjorde ende på regjeringsbygget, tyder på at det er mer viktig enn noengang å lete etter syndebukker. Regjeringens kreativitet slår alle rekorder i retoriske krumspring. Det skytes fra hoftene i alle retninger. Det innledende avsnittet er bare en reprise av det vi har fått servert de siste ukene. "De høyre-ekstreme skal tas". Selv om de ikke finnes annet enn som storkjeftede debattanter i tabloid-mediene.

Definisjonen av hvem de høyre-ekstreme er kjenner bare PST. De konkluderte kort etter 22/7 at det fremdeles ikke er de høyre-ekstreme som skal overvåkes. Det er de islamske miljøene som både skal og må overvåkes.

Men den blod-røde regjeringen er nå så desperat at de er villig til å gå til ytterligheter. Akkurat som i stater vi helst ikke vil sammenligne oss med. For nå skal PST-sjefen på teppet. PST som påstår at det ikke er grunn til å overvåke de s k høyre-ekstreme. Nå skal hun tas; Janne Kristiansen som sa det hun umiddelbart hadde i tankene om at selv ikke STASI hadde oppdaget ABB. Neivel, ja hvorfor skulle det være så galt. Det er bare det at den slags uttalelser stiller regjeringen i et dårlig lys. Men Janne K er ansatt av denne regjeringen. Det er han som feiga ut og fant seg en annen taburett som har ansatt henne. Hun betraktes nå som en illojal medarbeider, som en tyster som avslører bedriftens manglende styring. Og mulig korrupsjon.

Dette må da vel være innlysende for noen og enhver; denne desperasjonen som preger regjeringen i disse dager. Jens sitt mantra om mer åpenhet og ytringsfrihet er nå bare blitt en illusjon.

Angrep er beste forsvar, sies det. Men det er også mulig at de nå vil komme til å møte seg selv i døra. Selv om det betinger en uavhengig kommisjon. Og hvor finner vi den? I et land der Rikskringkastingen, les: journalister og politikere er så preget av innavl. Det er vel ingen som er så nær knyttet til hverandre som journalistene og politikerne på Stortinget. Før i tiden spaserte politikere tørrskodde over til baren vis a vis; Tostrupkjellern på Egertorvet. Det sier seg selv at denne intimiteten må gå på bekostning av folkets sikkerhet. Spesielt når man i de sene nattetimer blir både full og gærn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar