torsdag 20. oktober 2011

Velferdsordninger for innvandrere og asylsøkere

Vi vet at i Norge finansieres disse ordningene over skatteseddelen. Vi skal ha jobbet så og så lenge og opparbeidet oss poeng og vil bli belønnet etter det. Noen er i arbeid «hele livet» eks vis menn; i motsetning til kvinner som er hjemme med barn i x-antall år. Disse siste ender opp med minstepensjon som en konsekvens av dette.

Innvandrere trenger ikke opparbeide seg poeng overhode og får utbetalt den samme pensjonen som om de skulle ha bidratt som Ola og Kari. Asylsøkere som har fått avslag får dessuten nyte godt av våre velferdsordninger. Så som helsehjelp. De kan sette seg på legevakten i Storgaten i Oslo og regne med å bli behandlet. GRATIS.

Innvandrere som får borett går derfor ofte over på trygd fra dag 1. og der blir de værende; spesielt muslimer og negre. Dette henger neppe på greip for de fleste av oss. Og vi innser at vi nå forsørger snart hele verden. Ikke bare via u-hjelp-posten men også via sosial- og trygdebudsjettet.

En historie som kan belyse hvordan dette utnyttes i praksis:

For noen år siden ble jeg matforgiftet og var så dårlig i 2 døgn at jeg trodde jeg skulle dø. Jeg orket ikke engang tanken på å gå ut av døra og ned på hjørnet for å kjøpe meg en Farris som jeg via legevakten ble tipset om at jeg burde drikke for å få i meg salter og mineraler etter å ha spydd både æder og galde. Men ut måtte jeg for ambulanse hadde de ikke tenkt å sende. Jeg bestilte derfor taxi ned til legevakten i Storgaten; en fhv liten kjøretur.

Der i dette lokalet som ikke akkurat er en konsertsal, satt brune og gule og svarte – og alas omtrent ikke ett hvitt fjes. Ergo her var det neppe en nordmann på vent. Ikke var det plass å oppdrive på benkene rundt om i lokalet og det befant seg sikkert 100 personer der. Jeg fikk kø-lapp og bedt om å vente på lege. Hvor lenge? Nei, det kunne de ikke svare på; det var bare å se seg rundt.

Som sagt jeg følte jeg var døden nær og hadde vært det de siste 2 døgnene, så jeg sa at det fikk da være grenser for min tålmodighet; da drar jeg heller hjem og dør der! Så jeg tok neste taxi hjem og led meg gjennom nok ett døgn.

Ok, velferdsordningene er altså for alle som oppholder seg i Norge, okke som. Ulovlig eller ei. Jeg har derfor studert dette nærmere. Og hva fant jeg der? Jo, hva gjelder egenandeler og frikort – så har Oslo Kommune en særordning i motsetning til resten av kommune-Norge med at alle med en inntekt under pari – har frikort. De betaler ikke egenandel. De kan okkupere legevakten så mye de orker. Og hva gjelder de ovenfor nevnte individene så er det en kjent sak at de går til lege så fort de får vondt i lille-tåa! Mens andre som virkelig trenger hjelp og har krav på det, de må bare belage seg på å vente i køen etter dem, eller reise hjem.

Det er mindre enn 2 år til neste valg, og er du ikke fornøyd med stoda så kan du jo tygge litt på mulighetene til å få kastet denne usosiale regjeringen på hue og ræva ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar