fredag 21. oktober 2011

De er som ville dyr

Ja, så har de altså tatt rotta på Muamar; den gamle mannen ble lynsjet og tatt livet av som ei rotte. Hevnen er søt, heter det, men det er ikke opp til menneskene å straffe. “Straffen hører meg til”, sier Gud Jahve. (Jeg vil kalle Gud ved navn for å gjøre et skille mellom den sanne Gud og guden til muslimene). At det er regler for hva man skal gjøre med mordere og kriminelle står det også mye om, men det står så vidt jeg vet ingen oppfordring til å ta liv av noen.

De venstre-ekstreme i Norge godter seg nå på vegne av opprørerne i Libya. Som den venstre-vridde journalisten Gro Holm mente; så “gjorde han kanskje motstand”? Hun mente at Muamar fortjente sin makabre død. Dette er typisk for de venstre-ekstreme og disse er om noe verre enn de høyre-ekstreme. De venstre-ekstreme vil ha vold og hevn. De høyre-ekstreme er mest kjent for å slenge med leppa. Hitler var ikke høyre-ekstrem; han var tilhenger av –ismen. Nazismen, sosialismen, fascismen. Han var venstre-ekstrem.

Hvem av våre politikere er kjent for å rope på hevn? Vel, vi husker SV-lederen Kristin Halvorsen i tog sammen med muslimene i Oslos gater den vinteren der de ropte: “drep jødene”. Vi vet at SV-ere står på terroristenes side i midt-østen-konflikten. Selv vår utenriksminister Gahr Støre har møter i Norge og utenfor Norge med palestinere som er i konflikt med jødene i Israel. Han støtter gjerne terroristene som bruker metoder mot det eneste demokratiske landet i midt-østen; Israel.

Opprørerne har visstnok seiret. Nå er han død; diktatoren gjennom 40 år er borte. Nå kan de feire. Men hva? Dette er mennesker i den arabiske verden. Libya er ikke et fatttig land, så noe bra må Muamar ha bidratt med? Og hva med stabiliteten i landet nå, da? Hva med de kristne? Hva med de svarte som har bidratt til å bygge opp landet?

Jeg tror bestemt at det nådeløse drapet på en forsvarsløs gammel mann bare er begynnelsen på et kaos vi ikke har sett der nede. Det muslimske brorskapet har bare sittet og ventet på å innføre sine sharia-lover. Og med det vil vi som i Egypt se at hundre-vis av koptere; kristne vil rømme landet. Og hvor vil de så sette kursen? Hva tror du?

Disse menneskene oppfører seg som dyr. De roper på guden sin fem ganger om dagen og dreper i hans navn. That’s a fact!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar