søndag 23. oktober 2011

Polakker er gode å ha

Når landets leder for regjeringen Jens Statsminister ikke innberetter skatt på gaven han fikk og dertil fikk forhøyet gasjen i samme slengen; bare for å gjøre det om enn enda verre. Ja, da kan jeg med min beste vilje ikke forstå hvorfor vi som skattebetalere ikke skal følge hans eksempel.

Vi som setter pris på sosialismens mange smutthull vi ansetter ikke en polakk og betaler han norsk lønn. Hvorfor i alle dager skulle vi det? Fordi vi er så glad i polakker og littauerer og folk fra den kanten av kloden? Det er bare sosialistene og de venstre-radikale som mener dette. Mener ja, men ikke fortell meg at sosialisten som utad liksom skal være så regelstyrt og stats-lojal ikke benytter seg av den ideologien de selv står for. Sosialister er kapitalister. De bor gjerne i Holmenkollen og på Nordberg; dit vi håper Jens&familie snart flytter etter at de har bodd gratis bak slottet; litt for lenge.

Polakker og littauere bor i Norge; ikke bare i Oslo, nei, selvsagt tar de for seg av vårt velferdssystem også og flytter gjerne ut på “landet”. Der har de nok å gjøre. Der fremstår de som snekkere, elektrikere og håndverkere. De annonserer gjerne i lokalavisen om sine tjenester. Og legger selvsagt ikke skjul på sin aktivitet. Hvis Jens og hans sosialdemokrater var interessert var det jo bare å følge etter snekkern fra Littauen eller Polen. De kjenner hans adresse; skulle ikke være noe problem med å “stalke” de mange utenlandske håndverkerne om de var ute etter å ta både han som ansetter mannen og mannen selv. For sitt arbeide som omgjøres til svarte penger. Selvsagt!

Jeg har skrevet om de mange rivningsobjekter på boligmarkedet. Mange potensielle perler der som med litt kreativitet kan bli en bolig du godt kan være bekjent av. Med polsk hjelp; til en billig penge. Den sosialistiske tankegang er at alle skal få. Og det enten du er rik eller fattig, med en polsk snekker kommer du langt. Du kan gjøre deg rik på en polsk snekker. De pusser opp rønna og du selger med god fortjeneste ett år eller to senere. Sånn sett bidrar de polske snekkerne indirekte til et usosialt boligmarked. Der prisene vil bestå. Og de unge som sårt trenger å etablere seg, de har ikke råd til å komme inn på boligmarkedet.

Den gangen min far bygget sin bolig for familien betalte han lite for en tomt. Men det var kort tid etter krigen. Nå har vi riktignok olje-inntekter. Det burde derfor ikke være påtrengende for oss å ansette polske snekkere fremfor våre egne norske, som selvsagt har falt helt ut. Men sosialistene vet råd og vi kan takke dem for at vi blir bare rikere og rikere. Og strengt tatt kommer vi billigere ut når vi ansetter en littauisk snekker og betaler ham svart.

Mye av det vi tjener på denne businessen tar jo også staten inn i form av avgifter. For hver gang en bolig selges innkasserer staten 2.5% av salgssummen. En bolig solgt for 1 mill gir staten 25.000 i kassa. Samt avgifter til papirarbeidet. Så ja, siden dette er usosialistisk og i tråd med tankegangen til sosialismen, så må vi jo være temmelig korka i topplokket om vi ikke skulle finne våre egne metoder for å “get even”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar