mandag 31. oktober 2011

Asylsøkere og fandens oldemor går løs i norske gater

Har valgt å linke til denne som er å finne på det politisk ukorrekte bloggen document.no.
http://www.document.no/2011/10/nye-voldtektsanmeldelser-i-oslo/

Det fordi Aftenposten forsøker seg med en spansk en. I denne saken som i andre. For nå skal det hete seg at det også er norske, etniske menn som også begår overfallsvoldtekter. Denne linken forteller deg sannheten.:

Det er ikke til å komme bort fra  at vi har importert menn fra kulturer som ikke respekterer kvinners rett til et selvstendig liv.  Fra kulturer der kvinner må iføre seg svarte og blå fotside telt. Med eller uten gitter. Med andre ord i kulturer med en ondsinnet ideologi. Disse kvinnene blir steinet eller hengt hvis de blir overfalt og voldtatt i disse landene etter dere ondsinnede lov; sharia. Deres underholdning består i å forlyste seg i helgene; som i saudi-arabia - av folk som henges til offentlig skue  på torget.

At de flytter til siviliserte land med rettigheter for alle mennesker, der selv dyrene har rettigeter det er for disse tilbakestående individene som tenker med en IQ på et dyrs nivå - noe de nekter å forholde seg til. De skriker og roper på guden sin fem ganger om dagen. Disse menneskene går nå rundt i våre norske gater og overfaller unge og eldre kvinner. De herjer og forlanger endog at vi skal støtte denne galskapen som deres ideologi er basert på - ved å ha sugerørene sine langt ned i velferdskassa vår. Vi betaler med våre skattekroner til denne galskapen over statsbudsjettet som deler ut støtte til utallige islamske råd og menigheter; og det bare i Oslo.

Så kan de tillate seg å sitte på sine kontorer disse i denne røde regjeringen; å spekulere. De må selvsagt veie sine ord selv; innad i kretsene. Men de er manipulert til dette så det faller dem lett. At de er klar over at de omtaler menn fra primitive kulturer som de selv har åpnet grensene for, det tør de ikke innrømme. I så fall står deres politiske karriere i fare. Dette ser vi like mye blant Frp-politikere som blant de røde. Jeg har selv erfaring og vet at det er ikke “alt man kan tillate seg å si” uten at en Geir Mo støter deg ut fra lokallaget.

At Siv Jensen fikk beskjed om å moderere seg er et tankekors, og dette tapte partiet på ved valget. Men at hun fremdeles er opptatt av islamiseringen i Norge er det ingen som tviler på. Og at hun i debatten blir velsignet av sine røde motstandere fordi hun er “villig til å gå i seg selv”, er ikke noe annet enn offentlig  hersketeknikk. Og at Siv gjerne skulle slippe å stå skolerett kan det heller  ikke være noen tvil om. Og at man kan mistenke den avgåtte Geir Mo, som nå har en annen og lavere stilling; det er nærliggende.

Men de røde finner stadig nye argumenter for ikke å bli støtet ut av sine partifeller.
a)      Slå på lys der det er mørkt
b)      Skjære busker og kratt, eller med andre ord legge ned parkene våre
c)       Snakke de primitive til fornuft
d)      Introdusere dem til norske forhold; invitere dem inn i hjemmene våre på te eller kaffe
Med andre ord ideer som kun forskrudde røde sosialister kan komme på.
 
At det er mulig å tenke alternativt det betakker de seg for.
a)      Alle asylsøkere skal være innelåst frem til søknaden er ferdigbehandlet
b)      De som får avslag skal være innelåst frem til utsendelse
c)      De som blir tatt av politiet for kriminelle handlinger, så som ran på åpen gate som “turist” skal innelåses til de skal utsendes
d)      Ved første kriminelle handling skal de innelåses og sendes ut av landet
e)      Alle skal sendes ut av landet direkte etter soning av kriminelle handlinger som gir mer enn 6 måneder
f)       Her er det det bare fantasien som setter en stopp for videre inngrep.

Poenget er at det er grupper i vårt samfunn som ikke bør gå løs. Om de kan kalles asylsøkere med og uten avslag,  innvandrere som har oppholdstillatelse, eller annet pikk og pakk; de skal sitte bak lås og slå!  De lovlydige begår ikke disse kriminelle handlingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar