onsdag 28. september 2011

NORGE støtter en terrorstat

En døgenikt i arbeid; han arbeider intenst med sitt - og som med sosialister generelt så er dumskapen komplett. De er så dumme at det ryker av hodene deres, som vi sa før i tiden.

Hvis jeg påstår at minst 80% av de innsatte i norske fengsler er folk fra Afrika og midt-østen; og øst-europa ikke minst, så tror jeg ikke jeg tar for hardt i. Før de stein gærne sosialistene åpnet grensene for gud og hvermann var kriminaliteten på et akseptabelt nivå vi kunne akseptere. Nå går det over stokk og stein i dette landet; på alle vis. Vi har noen døgenikter av noen politikere som utad lar Norge og nordmenn fremstå som noe og noen vi ikke er - eller kjenner oss igjen i.

La meg bare ta et eksempel fra dagens nyhet: «Norge – N O R G E ønsker at Palestina skal bli medlem av FN». Hææ? Iflg Petter Eide; en sosialist som tilhører det partiet som har aller minst oppslutning i Norge, nemlig SV – som nå burde se til å gjøre seg usynlige hvis de eier en fnutt av selvrespekt! Denne Eide han går visstnok nå i bresjen sammen med karriere-jegeren Gahr Støre om å støtte Palestine; verdens største terrorist-stat! Og så skal det hete at N o r g e (og nordmenn) støtter dette?

Men guds skje lov så har vi også politikere i dette landet som er utrustet med et hode på riktig plass og med evner til å se lyset. Og dette lyset er nå så grelt på alle mulige måter i dette lille landet at det er grunn til å undres over om vi kan kalle oss et demokratisk land. Når et parti som SV med 3% oppslutning i folket styrer politikken vår, innenlands og utenriks!

Politikere som har bestemt at dem som styrer lovene våre (domstolene) etter prinsippet om å være føre var - og dermed setter standarden for hvordan etniske norske borgere skal dømmes i fremtiden; via prinsippet om at «like saker skal dømmes likt» - sørger nå for at den dømmende rett blir satt i forlegenhet. Denne guttungen; med initialene KS har nå foreslått at disse som fyller våre norske fengsler og påfører norske skattebetalere milliarder av utgifter på alle mulig måter; de skal nå få slippe å sone hele straffen hvis dommen er på under 10 år. Med andre ord jordens (her kan du fylle ut selv). For hvem får en straff over 10 år her i landet? Ja, det må vel være en etnisk nordmann det!

Men politikeren Sandberg fra Frp; han er gutten sin han, tenker jeg. For hør bare hva han har å si om (her kan du fylle ut selv) – dem vi huser på luksuriøse hoteller...eh, jeg mener fengsler:

- Det man burde konsentrert seg om er fengselsforhold for utenlandske kriminelle. Vi må få en annen type standard, en lavere standard, sier Per Sandberg.

Ja fortsetter du og dine åndsfrender i dette sporet Per, ja da er det faktisk håp i hengende snøre for partiet ditt - og velgerne også. Og fortsett i dette sporet du, gutten min så skal du se at vi kommer oss tilbake til valgurnene om et par år.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7803824

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar