torsdag 29. september 2011

En pakistaner som danser/sykler

Går med konstant hakeslepp. En pakistaner som danser cha cha cha har ojet seg over et oppslag i avisen over et bilde av en av hans egne som sykler. Ja, tenk det Hedda! En pakistaner som sykler. Er det ikke skremmende! Det er det ikke ofte vi ser, nei. Men altså.

Den dansende pakistaneren mener at dette går det ikke an å skrive i avisen om anno 2011. Han kaller det sogar et gufs fra fortiden. Ja, akkurat det kan jeg ta ham i hånden på. Det er vitterlig et gufs å se en pakistaner eller en neger sykle i Norge. Det er nesten så hårene reiser seg på ryggen, ikke sant?

Det som imidlertid skremmer vannet av meg er det faktum at vi importerer en masse folk med en oppsiktsvekkende lav IQ. Ja, hva gjelder folk fra Afrika så har de visst en IQ på nivå med en tilbakestående. Og en pakistaner visstnok litt høyere; rundt 70 eller der omkring. Hva gjelder oss skandinaver så ligger IQ-nivået på 100.

Dette er det forsket på og det er all grunn til å vise til denne forskningen, som er gjort bl a av faren til den tidligere presidenten i Finland. Den mannen som imidlertid har skrevet en hel bok om dette er Ole Jørgen Anfindsen. Den er en lettlest bok tør jeg hevde. En annen bok jeg har lest er The Bell Curve, men den foreligger fremdeles på amerikansk så vidt jeg vet. Der er negrene i USA et stort tema og forfatterne har der formulert den forskningen som viser at afro-amerikanere er den gruppen som greier seg dårligst i livet; uansett mulighetene som ligger i kø. Så sånn er det!

Anfindsen hevder i sin bok at folk med lav IQ ikke er en bærekraftig befolkning. Og at det å importere disse menneskene er dømt til å ødelegge landet vårt. De vil aldri få seg en jobb som skattemessig vil bidra til å øke landets BNP. Tvertimot de er nå så mange som lever på trygd at siden vi visstnok ikke får noen glede av våre oljefond allikevel - men vil bli støvsuget for hver eneste inntjente krone i fremtiden pga skatter og avgifter, så vil oppgjøret gå i minus. Dette har Brochmann-rapporten bekreftet.

Så når denne pakistaneren som danser går i harnisk over et oppslag om at en av hans egne sykler da tyder dette på et intellekt det er grunn til å stille spørsmål ved. Men verst av alt er det faktum at vi nå ser at disse som visstnok har en oppsiktsvekkende lav IQ, disse skal nå bestemme hva vi skal si og mene i Norge! Eks vis har vi et anti-rasistisk senter som presterer en god del vås om oss som kaller en spade for en spade. Denne organisasjonen har nå ansatt en neger som allerede har slengt med leppa. For hold deg fast han har «oppdaget at det er mye rasisme i Norge». Og i tillegg er han muslim. Denne mannen blir altså nå betalt av våre skattepenger for å få lov til å ytre seg om nordmenns holdninger til dem! Tenk det! Og denne pakistaneren som danser han har også fått spalteplass i avisen og på radioen også! Det er om mulig aller mest oppsiktsvekkende.

For hvis du ber avisene fortelle oss noe som er interessant for Ola og Kari og ber om å få vite noe om landet ditt og det samfunnet som våre barn og barne-barn skal arve; ja da ser du, det vil de helst ikke snakke om. Døgeniktene blir bare flere og flere i dette landet. Med god hjelp av nyhetsreportere og redaktører som fremfor alt slikker medie-eierne oppad ryggen. Til den dagen da vi alle som en må søke til Internett og de utallige bloggene som etterhvert popper opp. For det vil ikke bli andre steder du kan søke for å få vite sannheten. Tro du meg!

http://mobil.aftenposten.no/a.mob?i=4240555&p=aftenposten

Dette er svært lesverdig:
http://timesofindia.indiatimes.com/world/rest-of-world/First-prize-for-a-child-in-Somalia-An-AK-47/articleshow/10073192.cms

http://www.iwatw.com/2011/09/28/17-year-old-pakistani-girl-raped-her-family-refuses-to-kill-her-for-it-which-angers-muslim-community/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar