onsdag 31. august 2011

Jo mer alkohol; desto mindre vold!

“I går hevdet Per Sandberg at minst 50 kommuner har opplevd mindre vold etter at de utvidet skjenketida. I dag kan ikke Frp-politikeren vise til en eneste en”.

Kjære Per!

Ser at partiet ditt har problemer med velgerne. Ja, du skal ikke tro at jeg er så dum at jeg ikke forstår hva de sosialistiske mediene driver på med nå for tida. Det er tross alt et valg og en kamp om velgerne. Og er du sosialist så er du sosialist og venstreradikal.

Jens&co f eks traver rundt oppe i Grorud-dalen med røde roser og vet at der oppe finner de stort sett bare muslimer, les: nyttige idioter. Eller nå på vestlandet der de “frir” til de sinte vestlendingene som nok forhåpentligvis ikke har glemt verken master eller nedlagte fødestuer. Men sannheten er at nordmenn glemmer fort; utrolig fort.

Ja, det er snart valg og nå går visst politikerne i skole for ikke å kaste seg over hverandre. De skal visstnok la personen ligge og ta ballen som det heter. Så derfor kan det være greit å lese blogger som min der jeg gjerne harselerer med de samme.

Forresten Per – det er noe som skurrer for oss islamofobe rasister som gjerne stemmer til høyre - når du hevder at det blir mindre vold av å holde pubene oppe døgnet rundt. Ja, i mine unge dager var vi ikke i tvil om at de som var mest kranglekjære etter at baren stengte det var han som hadde drukket mest alkohol.

Er det kanskje noe jeg ikke forstår her? Jo fullere du er desto større er sjansen for at du enten sovner og må sendes hjem i taxi. Eller at du mister alle hemninger. For enten å kaste deg over kjerringa di som ikke lenger står med kjevle når du kommer hjem; trolig nok ikke. For hun er antagelig ute og hygger seg hun også. Men som vi vet så skjer mange voldtekter i fylla.

Og er du en kranglevoren fyr fra før, så er du nok den som vil komme til å oppsøke stridigheter på veien hjem. Hva enten du må traske gatelangs eller fremdeles har penger til en taxi. Etter en lang natt på by’n.

Så du skjønner det Per – at når du som representant for et parti som jeg tidligere satte min lit til sier noe så eitrende dumt som det ovenstående da blir jeg bare trist. Da er da jeg kaster velgerkortet i søpla og blir en av de late som velger ved tv-skjermen istedet. Sist jeg var på vei til stemmelokalet var det en av partiets ung-sauer som gikk ut og sa – ja, bare få dager før valget at: - det måtte da være greit å svømme i våre kommunale svømmebasseng – i BURKA!!!

Hæææ, mann; var du gått fra vettet? Hvor har du hue? Under armen? Ja, jeg er skeptisk til de venstreradikales sverte-kampanjer mot høyresiden i norsk politikk. Og da spesielt foran et valg. De er forresten så dumme at de ikke forstår at vi gjennomskuer dem. Hva enten vi stemmer til venstre eller høyre; dessverre må vi innse det.

Men altså; jeg antar at enten så har Frp igjen driti på draget med ovenstående påstand og taper velgere denne gangen også. Eller så vil vi nå se at gallupene gir oss feil informasjon. Jeg håper det siste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar