torsdag 11. august 2011

Giv akt! De venstre-radikale har talt

Alle som er i stand til å løfte blikket fra sin egen lille navle vil jo ha registrert det faktiske livet rundt seg. Eksemplene ligger jo i kø. I alle fall for oss som bor i hovedstaden. Det formidles fra lokalaviser historier om hærverk; branner og ran av nordmenn. Sjikane av våre unge jenter fordi de er blonde. Sjikane av medelever (om det fremdeles finnes noen «hvite» igjen) fordi de har salami på brødskiva.

Så har vi deres egne krav til endring av vår kultur. Ikke skal vi feire jul. Og de forlanger både halalslakt i frysedisken og burka i svømmebasssengene. Men ramadan er et must og nåde den som reagerer negativt på den slags. Vi merker oss at moskebyggingen går jevnt og trutt og nye bønnehus dukker opp både her og der. Carl I Hagen fikk i sin tid slutt på det vi nordmenn opplever som ren terror i form av støy når det skrikes på en viss gud fra minareter - som det sveitsiske folk forøvrig gikk til urnene å stemte imot.

Vi blir provosert av stadig flere uniformerte jenter i islamsk uniform. Ikke bare i gettoene men nå rundt om i hele Oslo. På helsesentret der jeg har hørt til jobber det minst 2 hijabkledde vesener. Og flere vil det bli - og noe vi bare må akseptere først som sist i flg en muslimsk jente som nå har bestemt seg for at jo mer hun ser at det provoserer - desto mer vil hun legge seg i selen for ikke bare gå med det selv - men oppfordre venninnene sine også til å dyrke den hatske religionen sin.

Afrikanske husmødre blafrende rundt i hva som fremstår som et eneste stort ullteppe som de samler under kjaken med en sikkerhetsnål (hva vet vel jeg) blir bare flere og flere. Det er ingen tvil om at de har fått blod på tann etter at de store S'ene har løpt moskeene ned etter 22/7 og forsikret dem om at vi nå alle er en stor familie. Og vi vet jo at det er det nok ikke alle som føler. Men mantraet føles nok bedre for Jens&co så lenge de ikke kan trekke seg tilbake til «bunkersene» sine på beste vestkant. For først er det en masse begravelser de er pukka nødt til å møte opp i. Ja, han har det nok ikke så godt nå, svigermorsdrømmen. For ikke å snakke om transporter i mørklagte biler fra heim til regjerings-kvartalet - som ikke lenger er et kvartal men en krigsskueplass. Det kan jo være godt å få virkeligheten litt på avstand nå og da.

Jo da, det skjer jo saker og ting da; rundt oss vanlige kjødelige. Vi som må stue oss sammen på trikk og buss. Vi får det jo rett opp i fleisen. Daglig! Så eksemplene er mange. De er nok av ta av, det er sikkert og visst!

Men hva hjelper vel det når vi har en venstre-radikal elite på 3-4% som hevder at vi lyver. De manipulerer som psykopater gjør. De sier at vi konspirerer. At vi er rasistiske i våre meldinger i blogger og i debatter generelt. Og er vi kristne i tillegg så er det visstnok ingen grenser for hvor naive og menneskefiendtlige vi er. Vi kalles fundamentalistiske i vår tro. Vi tror til og med på Gud. Det finnes ingen som er så dreven i sin retorikk og så fiendtlige i sin debatt-teknikk som ateistene. Man skulle jo tro at de hadde andre ting å interessere seg for; enn folk som tror på Gud. Men neida, den venstre-radikale eliten på 3-4% får ture frem akkurat som de vil. For dem gjelder ytringsfriheten uten engang en pause-knapp tilgjengelig. Det sørger de venstrevridde mediene for. Mer enn 95% av journaliststanden bedriver sin propaganda og tror fremdeles vi kjøper aviser for å bli informert.

Så når de private bloggene popper opp som troll av esken så er det nesten så de går ut av sitt tynn-hudede skinn for å trykke oss ned. Vi som kjenner sannheten og formidler den.

Hvor lenge skal de stå imot? Det er vel kanskje litt sånn som Barry Sotero alias Barack Obama sa til kongressen for noen uker siden: «dere må gi dere til slutt!» Latteren i bakgrunnen satt løst hos republikanerne. Og vi vet hvordan det endte. Høyresiden brukte sine knep - og det er på lang sikt å knuse presidenten som de har foraktet fra første dag. Og Obama, stakkars fjols forsøker nå å innbille seg selv; ikke minst om at folket har kjøpt retorikken hans. Det er hans eget forsøk på å redde sitt eget svarte skinn at han nå over for det amerikanske folket later som han fikk viljen sin «til slutt». For alt «kommer til å bli så bra så».

Snakk om forvirrede sjeler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar