torsdag 4. august 2011

Erna Solbergs rasisme-kort

Hva er det du mener Erna Solberg?

Kaller du meg rasist? Er det ingen grenser for din frekkhet!

Det står å lese på nyhetene idag at du mener jeg som nordmann bør ta et oppgjør med min hverdagsrasisme. Ettersom jeg skriver nedsettende om utskiftingen av mine naboer både her på Oslo vest og ellers i landet så har jeg en grunn til det. Men du forsøker med ditt utspill å stakkarsliggjøre muslimer som blir utsatt for forskjellsbehandling. Du kaller det hets og sammenligner dette med noe som jødene ble utsatt for på 30-tallet.

Mener du at dette skjedde her i Norge? Eller viser du til det som skjedde i Tyskland? Siden altså muslimer ikke får den «samme brutale behandlingen» som jødene dengang så lurer jeg på hva du mener? Sitter du på annen historie enn meg? Hva var det egentlig jødene provoserte med i Norge på 30-tallet. Og hva har de gjort deg og meg - siden du kneler ned på dette lavmålet?

Nei, Erna om noe; dette tror jeg er et populistisk utsagn fra din kant. Du forsøker å skåre noen svært så billige poeng om det utskjelte Frp og dets velgere nå før et valg. Spesielt nå som Siv er under press for sin tidligere retorikk. Og du har vel du også gått på limpinnen til meningsmålinger om at AP nå får stor oppslutning. Jeg tror du drømmer om en statsminister-post, Erna. Men vet du hva hvis jeg skulle velge mellom pest og kolera; deg og Jens så velger jeg det siste; God forbid!

Erna leser kanskje ikke nyhetene fra Grorud? De har visst en lokalavis der oppe. Og når biler står i brann, eller skoler og barnehager går samme veien på øst-kanten. Eller når våre døtre blir gjengvoldtatt av irakere eller negre; ja, hva driver du med da, Erna. Sitter du kanskje og tvinner tomler? Spekulerer i ondskapsfulle utsagn som ovenfor nevnt? Ser du ikke at Oslo er en by som gradvis overtas av folk som provoserer? De blir bare flere og flere; de muslimske revolusjonære kvinnene i hijab og burka. Men i Frankrike og Belgia og nå snart Italia blir disse nå arrestert på åpen gate. Boten er antagelig ikke avskrekkende stor nok! Men den dagen vi får et parti i regjering som forstår hvorfor det bikker over for noen - som det allerede har bikket over for, den dagen skal jeg sette et kryss i taket.

Jeg fikk et valgkort i posten igår. Har ikke bestemt meg for om jeg skal kaste det i søpla.

http://miaculpa2009.blogspot.com/2009/09/valget-som-gikk-i-dass.html

1 kommentar:

Anonym sa...

Benkter du fakta! ..du er jo selve definisjonen på hva det vil si å være en rasist! Trodde du ville være stolt av det..

Legg inn en kommentar