tirsdag 2. august 2011

«En del av den store norske familien»

Så Anders B Breivik burde ha ventet til etter valget i høst? Og kanskje enda ett par år - til Frp endelig hadde fått posisjonert seg. For det har de ikke verken for denne valgkampen eller for den neste. De er allerede blitt myke i kantene. Siv Jensen har allerede liret av seg nok vås i fbm denne uhyggelige terrorsaken. Om hun ikke nå i tillegg skal «gå i seg selv». Da er i alle fall Frp en lost cause!

Som Pia Kjærsgaard uttrykker det i avisen Politiken idag: «Dette er uhyggeligt og en helt helt feil beslutning». Kunne ikke ha sagt det bedre selv. PK er ikke forkortelsen for politisk korrekthet; det er initialene til lederen for Frp's søsterparti; Dansk Folkeparti i Danmark. Partiet som har gjort Danmark til et land der majoriteten av folket nå føler de tross alt har en fremtid. Partiet som kaller en spade for en spade. Og som får regjeringen med på notene. Noe Siv Jensen også har gjort. Kalt en spade for en spade; det siste har hun til gode å kunne skryte av. Inntil hun fikk beskjed om å dempe seg hvis hun skulle ha noe håp om å få sitte i regjering; med Høyre.

Hun tillot seg å snakke om snik-islamisering og det bør hun fortsette med. Jeg har tidligere fortalt om flere og flere hijab-kledde unge kvinner på Frogner. Idag kom de gående to og to i burka oppover Frognerveien. I full svart mundur. Leende og avslappet. Ja, ikke til å undres over - for nå har jo Jens og gutta-boys vært i moskeen og hedret de døde muslimske AUF-medlemmene som mistet livet på Utøya. De har forsikret hele landet om «at vi nå står sammen». Det gjør vi overhode ikke!

Debatten må aldri bli lunken. Vi har en krevende tid foran oss. Og at det ikke skjer en snik-islamisering er bs. Gå til kildene igjen og igjen; de som forteller deg sannheten om forholdene på øst-kanten (og nå snart på vest-kanten også spør du meg) Der biler i hopetall brennes, der skoler og barnehager går samme veien. Om voldtekter og multi-voldtekter begått av den samme ulla. Det ranes og det overfalles over en lav sko. Alle av asylsøkende og folk fra midt-østen, øst-europa og Afrika.

Så når Anders B Breivik; en enslig svale kunne sitte å ruge på denne virkeligheten i så lang tid så kan du regne med at steget for en annen gærning ikke er lang. Men ved neste korsvei spår jeg at det ikke er norske ungdommer som får unngjelde, men muslimske.

Og hvem kan de da takke for det? Om ikke mediene og dagens regjeringsmedlemmer som har dillet lenge nok om: «en uvanlig stor oppslutning om Arbeiderpartiet» - og at vi alle nå er en stor nasjon. For noe tull!

Naiviteten lenge leve! Jeg greier meg utmerket med virkeligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar