fredag 5. august 2011

De uniformerte, muslimske, revolusjonære jentene

Har advart mot utviklingen tidligere og jeg vil gjøre det så ofte som jeg finner grunn til det.

I VG på siden for personlige meninger fra leserne kom jeg over et innlegg i går fra en av disse som jeg anser tilhører kategorien i overskriften for dette lille essay.

Hun konstaterer at nordmenn nå bare bør belage seg på at hijab-kledde jenter vil vi nå få se flere og flere av. I flg henne bør vi nå bare innse og akseptere dette først som sist. Hun sier flg litt ut i innlegget:

«Enda flere ungdommer går sammen mot det som har skjedd. (tragedien 22/7)Akkurat slik er det for meg også. Jo mer hat og raseri jeg møter pga «hijab», jo mer ønsker jeg å praktisere det».

Hun underskriver med fullt navn. Et trekk som ikke er vanlig; det er en kjent sak at kvinnelige muslimer som står opp for sine rettigheter på muslimske debattsider og viser sympati for nordmenns følelser for dette emnet; blir hengt ut og sjikanert av sine «egne» som vantro. Men siden dette handler om å provosere nordmenn og ikke sine egne, tar hun sjansen på at dette utspillet ikke slår tilbake på henne selv.

Det som har skremt meg og mange flere i ettertid av tragedien - er denne misforståtte - eller gjerne forståtte - godheten fra våre politikere på venstresiden like mye som på høye-fløyen. Nå sist Erna Solbergs utspill om jødene kontra muslimene. Likeledes Frp's formann Siv Jensen som «lover å beherske seg» i fremtiden. For hun mente selvsagt ikke at det foregår en «snik-islamisering» i Norge, Sverige og Danmark. Neida, hun bare forsnakket seg litt!

Det partiet vil enten gå til himmels ved neste valg, eller de vil få en oppslutning som sender dem lukt ned i avgrunnen. Og det pga Sivs tåkeprat i media. Jeg kan tenke meg at Carl I Hagen biter negler sammen med Eli om dagen. For dette våset Siv har liret av seg tror jeg neppe Carl hadde bidratt til. Han ville heller ha holdt kjeft, spør du meg. For det er det Siv burde ha gjort; holdt kjeft og snakket om været - i disse tider der venstresiden og da spesielt mediene nå fremdeles går mann av huse for å forsikre muslimene om at vi alle står samlet - når vi ikke gjør det.

Hvis vi tillater oss en liten hypotese: ABB ville gi oss alle et hint om hva som er i gjære blant folk på høyresiden. Ikke bare i Norge. At høyresiden kan være like motbydelige som venstresiden.

«Nødvendig, men grusomt», sa psykopaten i ettertid. Han måtte bare gjøre dette, iflg hans advokat Lippestad. Det var mange muslimer på Utøya, men de færreste som ble henrettet den dagen var muslimske ungdommer. Var dette et bevisst grep? Fordi neste gang....

Så Saima som hun het hun som nå har bestemt seg for at om noe - så skal hun i alle fall gå med hijab! Hun forstår ikke alvoret i dette som har skjedd. Tar man i betraktning at Frp's program i innvandringspolitikken er det som trekker velgere til dette partiet hovedsaklig, så kan man regne med at 30% av Norges befolkning tenker som ABB. Minst. At 30% av Frp's velgere er volds-psykopater det betviles derimot på det sterkeste!

Men når en eneste person kunne utrette så mye faenskap, tar det ikke 30% av Norges befolkning å gå til det samme skrittet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar