fredag 22. juli 2011

Terroren har nådd Oslo

Faenskapet har nådd Oslo. Merk deg datoen, den 22 juli 2011 - da Oslo mistet sin uskyld. Faenskapet som importeres i haugetall har gått løs på hovedstaden Oslo. Statsministerens kontor og regjeringsbygget er blåst. VG-bygget er blåst. Røyken stiger til værs. Min egen gård i Frognerveien sto og svaiet i flere sekunder. Panikken er stor. Vi ser bilder på TV vi aldri har sett i Norge før i etterkrigstid. Faenskapet har slått til. Statsministeren er uskadd. Storberget er uskadd. Gahr Støre er uskadd; ironisk nok. Er det ikke disse herrer som står endelig ansvarlig for importen av dette faenskapet, da?

Folk ligger strødd i gatene og er skadet; av glass. Vinduer er sprengt ut; mange kvartaler bortenfor eksplosjonsstedet. Ambulanser går i skytteltrafikk for å hjelpe skadde. Om eventuelle dødsfall er det nå foreløpig meldt 3 personer og mange alvorlig skadde. Folk er i sjokk, men mange av oss er ikke overrasket. Dette er det mange som har ventet skal skje. De politisk u-korrekte prøver å fortelle deg sannheten. De fleste av dere stikker hue i sanden.

Jeg ber deg gjøre som meg om du har livet kjært - FLYTT UT AV OSLO. Det er her de har valgt å slå seg ned – muslimene som er desperate etter å innføre sine sharia-lover. Kvinnene deres kler seg flere og flere i hijab; jeg møtte 3 idag på Frogner helsesenter. De provoserer med skautet og smiler fåret hvis du kommenterer det. Hijaben er en del av den islamske uniformen. Stå opp; nekt å ha noe med dem å gjøre!

Våkn opp; du har mye å lære fra politisk u-korrekte blogger. Norske medier forteller deg ikke sannheten før den slår oss bokstavelig talt i bakken. Dette var en bombe og hvem som står bak kan vel bare spekuleres i. Men det er ingen tvil om at motivet har vært å lamme regjeringsapparatet. Det var der det smalt; i regjeringsbygget. Mulla Kreket er ikke utelukket; denne gærningen vi aldri fikk sendt ut av landet fordi vi er bundet av overinternasjonale lover. - Det ække til å tro!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg står fremdeles ved dette sagt her. Denne gangen var terroristen en norsk etnisk psykopat. Neste gang...? Sidsel

Legg inn en kommentar