lørdag 23. juli 2011

Denne terroristen fikk nok

(....av en statsminister som ikke kan holde en tale til "folket" uten et manus...)

Endelig kan de boltre seg orgasmisk, de venstrevridde journalistene, de korrupte anti-rasistene som preger den naive formidlingen av stoa i landet. Ateistene, humanetisk forbund; Gule og Brun hvor er dere? Ismene vil hagle mot oss og lover om ytringsfriheter vil ligge klar til å signeres av de samme. Nå er det slutt på å kalle en spade for en spade. Nå skal nemlig de "kristen fundamentalistiske" tas. Blogger skal nedlegges; Rustad og Anfindsen og gudene vet hvem de er alle som skriver på Verdidebatt i Vårt Land og Document.no. (Rustad foss-ror om dagen og han taler fremdeles med to tunger).

Jeg er kristen og tror «fundamentalistisk» på Gud Jahves ord Bibelen. Den dagen jeg slutter å forholde meg til den mister jeg min sjanse til frelse. Jeg vil kunne sammenlignes med disse som hørte om Noah og hans ark. De som mente at mannen var gal. Det står i Bibelen at det vil gå med den typen som det gikk med disse i Noahs tid. De vil ikke overleve Guds straffedom.

Hører dere: Guds straffedom. Armageddon. Er jeg fundamentalistisk nok nå? Spekulasjonene fra politimesteren i Oslo om en mann som ikke bare er nasjonalistisk, gad vite, han er også en kristen - er noe stort vås. Snakk om å spekulere! For hørte jeg ikke også om en mann som tilhører Frimurerne? Frimurerne er ikke kristne. Slå det opp i Wikipedia. Det er flere sider ved dette som kommer til å bli debattert i det vide og det brede i tiden fremover. Og de kristne vil få satt dagsorden en gang for alle. Tro meg!

Denne mannen som har forårsaket så stor tragedie er en PSYKOPAT. En person uten evnen til å sette seg inn i andres følelser, enkelt sagt uten empati. Han er ikke bare en vanlig hverdagspsykopat. Han har samme personlighetsforstyrrelse som den pakistanske Bhatti, terroristen som ble forsvart til et liv i frihet av advokat John Chr. Elden. Bhatti ble konstatert av rettspsykiatere å være en psykopat. En personlighetsforstyrrelse som her i landet blir forklart med noe antisosialt. Det er faktisk null forståelse for denne galskapen som rammer så mange ofre her i landet. I USA er psykopati en diagnose. Men ikke i dette latterlig naive landet med en presse som snakker dagens politikere etter munnen.

At denne psykopaten fikk nok av dagens regjering blir en klisje - så den lar jeg ligge.
Men noen ord til slutt; jeg har skrevet et essay om det samme tidligere her.

«For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet».

http://miaculpa2009.blogspot.com/2011/04/menneskers-kamp-mot-andskreftene-i.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar