lørdag 23. juli 2011

Hvem bombet Oslo egentlig?

Har man endelig konstatert at Anders Behring Breivik er ansvarlig for begge udådene? Har politiet kanskje konkludert for tidlig? Jeg hevder at Breivik er psykopat og at det bikket over for mannen. Psykopater får et kick av å plage andre. Han må ha vært i en ruslignende tilstand da han løp rundt og ropte og skrek - og en advokat som Elden vil garantert få ham frikjent.

Men jeg er ikke så sikker på at de har tatt rett mann hva angår udåden i Oslo. For hva vil en psykiater si om dette og min påstand om at en psykopat står bak? Hvorfor er ikke mediene som TV2 og NRK såpass oppegående at de har involvert en rettspsykiater? Er det noe de vil hevde «er for tidlig»? At vi er i en litt for tidlig fase. Å spørre politiet viser seg jo være dødfødt. De har opptrådt på TV-skjermen som aktor allerede og dømt enhver som har gitt og gir en kritisk stemme til denne fullstendig perverse innvandringen – som medlemmer av høyre-ekstreme-organisasjoner.

At ikke flere personer enn 7 mistet livet i bombeattentatet i Oslo er vel nær opp til et mirakel. Det kan jo være nærliggende å tro at en person som Breivik har tatt initiativet til udåden på Utøya på sparket så å si. Det er vanskelig å tro at han først har blåst halve Oslo til himmels for deretter kaldt og rolig be om å bli fraktet over til Utøya kort tid etter. Såpass ressurssterk tror jeg ikke en psykopat er tross alt. Så her er det noe som ikke stemmer. Antagelsene om at enten al-qaida eller Gaddaffi og Libya sto bak ble jo straks vraket som potensielle muligheter.

Nå fokuseres det på ondskapen som herjer i verden og ondskapens akse som x-president Bush uttrykte det. Så blir det hevdet at al-qaida allikevel ikke kunne ha stått bak dette? Og da formoder jeg at det da siktes til det som skjedde på Utøya og ikke bilbomben i Oslo. Ergo kan det stå flere personer bak. En i Oslo som forlengst har kommet seg unna. Og unge Breivik som gikk amok av andre grunner enn det som var motivet med å ramme regjeringen.

Å være kristen og ønske at landet vårt fremdeles skal være på kristne hender der demokrati og kristne verdier står i høysetet; med andre ord en person som har kristendommen som et fundament skal nå kalles en kristen-fundamentalist med all den forakt man kan oppdrive. Denne holdningen vil bare svekke troverdigheten ytterligere i de venstre-radikales rekker desto mer. Så sånn sett ser jeg frem til at mediene nå roer seg og vi alle kan få delta i offentlige debatter uten å bli sensurert i hjel.

La de venstre-radikale mediene få boltre seg til de går lei. Det må komme en debatt om det som var den egentlige årsaken bak Breiviks udåd - som vel ingen kan bortforklare. Han hadde fått nok av dagens sosialistiske regjering. Og med det er han jo tross alt ikke alene. Du trenger ikke anklage document.no, men like mye Vårt Lands debattsider hvis så er målet. Han fikk en gylden mulighet til å følge opp udåden i Oslo - og han tok den. Kanskje var det sånn, kanskje ikke.

Som Hans Rustad sier så var det ingenting i Breiviks kommentarer på document.no som skulle tilsi at han skulle ende som massemorder. Men jeg tror at Rustad bør erkjenne at han driver et nettsted der mange nordmenn gis anledning til å uttrykke sin misnøye om dagens politikk. At dette nettstedet er en kanal for mennesker som i pur fortvilelse kan gå til et så ekstremt skritt, fordi de ser at landet deres står på kanten av stupet burde ikke forundre noen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar