fredag 22. juli 2011

Mannen også kjent som Barack Hussein Obama

Det er ingen som tør si det høyt, men den dagen USA fikk en svart president forbannet mange seg på at det skulle bli den siste. Selv Hillery Clinton raljerte med dette faktum, inntil Bill fikk henne valgt inn i regjeringen. Rasehygiene i USA er langt fra et tilbakelagt stadium. En kort tid etter borgerkrigen hadde USA en svart president; noe det ikke snakkes om. Han forsvant fort ut av det Hvite hus men gjorde sitt beste. Han var som Barry Sotero ikke kompetent til å lede et folk. Og i alle fall ikke et folk i krise. Barry Sotero fikk jobben som president på svært uklare premisser. Det er fremdeles stor tvil om han er født i Amerika, noe som er en betingelse for å bli valgt til president. Mannen er svært dårlig likt blant republikanerne og etter at Barry og hans sosialister tvang seg til en lov som skulle gi alle, selv millioner av ulovlige innvandrere en rett til fri helse-hjelp, bikket det over. Det er dette den store konflikten dreier seg om i USA om dagen. Barry vil at s k rike amerikanere skal betale mer i skatt - selv om dette også går ut over den s k middelklassen. Og da først og fremst de som driver forretning i det små.

Republikanerene ler rått av Barry når han sier at før eller senere må de gi seg. Demokrater og republikanere har hittil ikke blitt enige om en løsning og presset på Barry er enormt. Republikanere forlanger harde nedskjæringer i statlige utgifter - og de vet at de med dette betimelige kravet så ryker Barry ut av det Hvite hus. Sosialistene og kommunistene i Barrys administrasjon vil møte seg selv i døra. Og Barry's visjon for de svarte - som ikke lenger er kun afro-amerikanere men også mexikanere som strømmer til USA i hopetall - tiltross for strenge grensekontroller - vil omsider bli en saga blott. En republikaner har i den forbindelse foreslått og bygge dammer langs grensen til Mexico full av krokodiller. Denne mannen er forøvrig svart - så hvilket galleri han spiller fra er sannelig ikke godt å si.

Barrys Soteros tid som leder er over. Han er som mange mente innen han nærmest ble båret på gullstol inn i det Hvite hus av sine representanter i Chicago - nå omsider «toast». Han er en lurendreier som hevder at han skriver bøker. Men som så mange andre s k konspirasjonsteorier om mannen så har han visstnok fått god hjelpe av en mann som ikke lenger sitter i Barrys administrasjon.

Hvem husker ikke mannen som var pastor i den kirken Barry og hans familie frekventerte. Hans navn bør for fremtiden ei nevnes. Han er en skam for menneskeheten. Han forbannet USA. Han ble en håndlanger for Djevelen. Dette var en mann som hadde vært en mentor for Barry i mange år og så vidt vites så viet han også Barry og Michelle i sin tid.

Ja, Barry Sotero er hans virkelige navn. Så hvorfor endret han på et tidspunkt navnet sitt til et arabisk klingende ett? Kan det kanskje tenkes at de har rett de som hevder med tyngde at mannen er muslim? USA's storhetstid er forbi. Nå må de til og med henvende seg til sin tidligere erkefiende Russland hvis de vil opp en tur i universet. Men akkurat det er ikke Barry's fortjeneste.

Så hvorfor skulle republikanere bøye seg for sin svarte president? De ler av mannen i kongressen. De fremstiller ham som en sjarlatan og en skjebne verre enn døden. La historien om mannen gå i glemmeboken først som sist. Om han ikke skal ha skylda for alt som gikk galt så er det overveldende mange amerikanere som mener han er blitt USA's onde skjebne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar