søndag 10. juli 2011

Knut Storbergets spill for galleriet

- Men, sier Finn Abrahamsen, eks politioverbetjent ved voldsavsnittet i Oslo, med ett oppgitt smil at: «det kan ikke stikkes under en stol at alt dette kan relateres til manglende ressurser».

Dette vet vi, men det blir stadig mer tankevekkende at vi har en regjering som ikke bryr seg. Når TV2 bruker tid på dette nå er det fordi de er et medium som har forstått omsider at de ikke lenger kan lure den norske befolkning. Hvis disse mediene ikke selv er seg det største problemet bevisst, så vil de definitivt miste både lesere og seere til private blogger. Hvilket de har allerede; det forstår vi når gallup-tallene viser at mer enn 1 av 2 nordmenn ønsker innvandringen dit pepper'n gror!

Så vi sitter og nikker til FA der han har fått tillatelse til å legge ut om de kriminelle som herjer i landet. De som fritt kan bevege seg iflg Schengen-avtalen - som Danmark nå er så lut lei av at de er kommet på kant med EU. Kriminelle fra øst-europa er det største problemet. Hvis de blir tatt blir de sittende en liten stund i norske fengsler innen de slippes ut igjen. 2/3 av de innsatte i norske fengsler sitter der pga ran på gate, ran av hus, ran av biler, båter; ja i det hele tatt bare fantasien setter grenser for hva de tillater seg. Schengen setter i alle fall ingen! Og denne kriminaliteten gjelder kun de som bare stikker en tur innom for å vise sin forakt for oss. Andre typer kriminalitet begynner vel de fleste å bli kjent med. Disse blir i alle fall ikke sendt ut etter endt soning. Nei, for disse har jo familie i Norge, gad vite! Og da kommer menneskerettighets-org og gir oss inn med formaninger.

Og alt dette kan de tillate seg fordi som FA sier idag ja, slik vi andre forstår ham, fordi vi har en justisminster som det lukter av. En justisminister som sitter der med en alvorlig mine og pisser dem opp etter ryggen; ordensmakten som nå får mer og mer sendetid. Vi kjenner den «gesjeftige» Hanne Rohde. Hun har fått endel sende tid - men vi aner at hun holdes i ørene når vi leser en rapport om en rapport om voldtekter begått av mørkhudede - som skal være veiledende for hvordan dette skal «møtes i årene fremover». Og ikke med penge-ressurser i alle fall; det sørger Storberget for.

Ja, for det er jo det han indirekte sier, tidligere representant for ordensmakten når han snakker om manglende ressurser. Og det et stikk til Knute-mann som snakker for galleriet; sine egne. For om han lover at de kriminelle skal sendes ut etter eller før soning så går det i snegle-fart! Noen da og noen da. F eks kan nevnes at da politiet krevde å få betalt for den arbeidstiden de brukte som «reise-følge» med fly av disse krypene som ødelegger idyllen i landet, så fikk de et skarpt nei fra Knute-mann. Og dermed ble det slutt på ut-transporteringen av krypene også. Det går i alle fall laaaaangsomt!

Hva er det egentlig Knute-mann driver med på kontoret? Flytter papirer? Snakker med kona om hvem som skal sende barnet i barnehagen neste uke? Hvem som bare må stikke innom ICA i dag; da det er tomt for bleier? Som sagt bare fantasien setter grenser. Så også for meg!

http://no.wikipedia.org/wiki/Finn_Abrahamsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar