fredag 8. juli 2011

Er det intellektet det skorter på?

Tygg på dette:

«Mindre kriminalitet her i landet».
«Stadig flere offentlige tyverier».
To stk nyheter på en og samme dag; 8. juli 2011.

Det pyntes til kommunevalget nå i høst. Det skal glitre av den rød-grønne regjeringen. De har som mål å fortsette galskapen. De 3 S'ene lar seg ikke stoppe. Hør bare hva justisminister Storberget har å si til tallene som kommer frem om en nedgang på 17% i «brotsverk» som er meldt til politiet de siste ti åra.

Storberget hevder at Norge er tryggere nå en før. Allikevel øker tallet på overfallsvoldtekter begått av muslimer og mørkhudede. Og tyverier på offentlig sted - og det midt på dagen. Hittil i år er det blitt begått 2.600 flere tyverier på off sted sammenlignet med samme periode i fjor. Dett er tall hentet fra Politidirektoratets statistikk for straffesaker. Folk blir frastjålet lommebøker, mobiltelefoner og andre verdisaker. De kriminelle i denne kategorien er fra øst-europa. Overfallsvoldtektene blir begått hovedsaklig av negre fra Afrika. Gruppevoldtektene vi leser om blir begått hovedsaklig av irakere. Drap på åpen gate blir begått hovedsaklig av asiatere.

Til dette sier Knut Storgerget: «Men det er få som opplever dette, og Norge er således trygt i forhold til tidligere».

Hææææ ? Ikke vil han ha fengsel - for det kan bare forverre traumene til de innsatte. Ikke vil han ha politi heller. Han oppfører seg som statsministeren når han gravalvorlig hevder at politiet nå skal tilbys flere student-plasser på Politihøyskolen. Når faktum er at ingen har råd til å ansette dem etter endt studietid.

Som Jens så skryter han av milliard-overføringer til politiet og hhv helsevesen. Men disse pengene blir brukt til det som i alle år med denne regjeringen har ført til et etterslep av oppgaver. Eller gjeld i kommunene som nå bruker pengene akkurat som det passer dem. For ikke å glemme at oppgavene de har fått i fanget både kommunen og politiet generelt vokser dem over hodet. Det fordi befolkningsveksten har økt uforholdsvis mye de siste årene - pga en innvandring som ikke er eller vil bli bærekraftig for Norge. Vi importerer folk fra land som stikker sugerøret ned i velferdskassa så fort de setter bena på norsk jord. Dette koster, men noe Storberget og Stoltenberg ikke evner å ta inn over seg.

Så jeg spør igjen: skorter det kanskje på intellektet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar