onsdag 6. juli 2011

Jeg bare spør: "er du korrupt"?

Vi gir dem stort sett hele hånden; de tar resten også. Vi forsørger vel snart hele verden vil jeg mene. Først var det pakistanerne. De er muslimer og respekterer verken kristne verdier eller vestlig demokrati. De ble tatt for trygdesvindel for noen år siden. Og hovedmannen har stukket av. Han hadde allerede kjørt så mye svart drosje at han kan leve i luksus resten av livet. At han har rømt landet uten å ta straffen sin betyr forhåpentlig at vi slipper å forsørge ham og hans store familie mer med alderstrygder o.l. Men vi skal aldri si aldri; vi har disse internasjonale lovene som overstyrer de norske - så det går antagelig ikke lang tid innen han finner en djevelens advokat her i landet som gjerne tar saken.

Men som om ikke denne svindelsaken var nok med tillegg av det det kostet med et par uker i retten, så tyder alt på at de aldri sluttet men tvert imot har drevet det enda lenger. For nå er skattetaten på tå hev og har oppdaget skattesvindel for milliarder. Igjen! Og hvem står bak dette da, tro? Vi får vel høre om det når saken igjen går for retten.

At drosjeeiere i Follo nå er oppdaget for å ha drevet næringen kriminelt ved å bryte lov om konkurranseutsetting forundrer vel ingen. Og siden vi vet at å kjøre drosje er stort sett det de kan utover å åpne grønnsakssjapper på hvert gatehjørne så anser jeg det for bankers at disse snylterne igjen er muslimer som ikke respekterer vår norske lover, våre kristne verdier om ærlighet osv osv osv.

De er forresten ikke bare pakistanere. Afrikanere er godt representert på kriminalstatistikken. Med voldtekter og narkotikahandel. Dette er det vi kan forvente. Og tiltross for det åpner Storberget-fjotten for enda flere av samme sorten. Sist uke var det å ønske 300 asylsøkere fra Libya velkommen. Og som vi har hørt er det vel ikke akkurat libyere som kjemper om frihet fra Gaddaffi vi vil se strømme inn, men negre fra Afrika som har jobbet i Libya som fremmedarbeidere.

Hva så med min egen moral? Hva når jeg blir tilbudt svart arbeid? Vil jeg godta dette? Jeg har jo opplevet at det er tilbudt meg helt åpenlyst – av etniske nordmenn. Men vil jeg sladre til myndighetene? Hva tror du?

Nå er det jo ikke bare Hvermansen som er korrupt. Det er ikke mulig å bli milliardær uten å ha omgått lover som ikke dekker alt. Dyktige advokater er korrupte. Skjult og åpenlyst. Noen blir oppdaget men signaler de får er at det er greit så lenge det ikke skjer igjen. Det siste eksemplet er advokat Furuholmen som igjen ble forsvart av en annen kjendis-advokat. Kjendis-advokat fordi de går djevelens ærend. Rettferdighet må det kjempes for i dette landet. Det henger jo ikke på greip at en ung gutt som har fått livet sitt totalt ødelagt ikke skal få en erstatning fra han som er ansvarlig for dette. Dommen i is-klump-saken på Frogner faller imorgen. Det er med spenning jeg venter på denne.

Vi har vel tenkt pent om polakkene som har strømmet hit til landet. De skulle jo «bare» bygge hus for oss. Og er det en yrkesgruppe vi respekter så er det håndverkere. Men ville du f eks ha kjøpt et ferdighus som er bygget i øst-europa når du kan få et som er bygget av Ola? Vi oppdager jo etterhvert manglene som dukker opp i byggebransjen. Og ingen skal få meg til å tro at alle polakker har papirer på at de er snekkere eller bygningskyndige.

Det som ikke er oppsiktsvekkende er at polakkene er nå den folkegruppen som vokser mest i landet Norge. Hvorfor det? Jo, de får jo dagpenger og ledighetstrygd uansett om de har opptjent poeng for dette. Og uansett arbeids-perspektiv. Er det rart at de blir boende her? At dagpengene ikke dekker høye husleier på beste Frogner betyr ikke noe annet enn at de får dekket det overskytende gjennom bostøtte og sosiale stønader. På samme grunnlag som Ola og Kari har polakkene automatisk de samme rettighetene som de nordmenn har slitt for i årevis. Er det rart at vi setter tilside inntekt vi ikke oppgir? Jeg bare spør.

Så hvorfor skal Ola og Kari som er vokst opp med kristne moral-verdier opplyse om hver eneste krone de tjener når urettferdigheten i samfunnet er så uttalt som den er? Jeg tror de fleste vet svaret - og det henger ikke på greip at vi som har betalt inn til felleskassa når vi var i jobb fra vi var i 14- års alder skal sørge for at familiegjenforeninger fra India gir dem rett til å gå rett over på alderstrygd så fort de setter foten på norsk jord.

Grekerne er korrupte, det innrømmer de selv. Men de har vel lært av sine politikere. Så når muslimer og nordmenn ikke går av veien for å samle seg gods og gull i madrassen så kan de bare referere til våre politikere. Som ikke bryr seg katten om hva VELGERNE vil.

Men verre skal det bli. Tro du meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar